Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
Παίζονται ακόμα

ΕΠΤΑ ΜΕΡΕΣ ΦΑΓΟΥΡΑ, των Μπόμπι & Πίτερ Φαρέλι.

Ενας σαρανταπεντάρης εργένης, μετά από πιέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του, παντρεύεται! Ο γάμος του, δυστυχώς, ήταν βιαστικός με αποτέλεσμα, πριν ακόμα «στεγνώσει» το στεφάνι, να ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα!

Αυτή είναι η ιστορία. Της ίδιας, περίπου, ποιότητας είναι και τα αστεία της ταινίας. Δική σας η επιλογή, δική σας και η ευθύνη!

Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Μισέλ Μόναχαν, Μαλίν Ακερμαν, Τζέρι Στίλερ.

30 ΜΕΡΕΣ ΝΥΧΤΑ, του Ντέιβεντ Σλέιντ.

Για αιώνες οι βρικόλακες ήταν καταδικασμένοι να ζούνε μόνον τη νύχτα. Μόλις έσκαγε ο ήλιος χώνονταν στα έγκατα της γης. Απηύδησαν, λοιπόν, οι άνθρωποι(;). Μπήκαν στο Ιντερνετ, έμαθαν ότι στην πόλη Μπάροου της Αλάσκας κάθε χειμώνα το απόλυτο σκοτάδι διαρκεί 30 ολόκληρες ημέρες και την έκαναν για εκεί. Σχεδίαζαν να περάσουν τις καλύτερες διακοπές της σκοτεινής ζωής τους!

Φτάνοντας, όμως, εκεί, οι άμοιροι, βρέθηκαν στο άπλετο φως. Οι κάτοικοι της μικρής πόλης της Αλάσκας είχαν φωτίσει κάθε γωνία της, όχι όπως στην Αθήνα που σκοντάφτεις ακόμα και στο Σύνταγμα! Οι βρικόλακες για να βρούνε το σκοτάδι τους, απαραίτητο στοιχείο για την ευτυχία τους, άρχισαν να σπάνε λάμπες, να κόβουν καλώδια, να καίνε τις γεννήτριες!

Οι κάτοικοι, όπως ήταν φυσικό, αντέδρασαν. Οι βρικόλακες θύμωσαν. Αυτό άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Η οθόνη γέμισε φασισμό. Η βία δεν περιγράφεται. Η αηδία, επίσης!

Παίζουν: Τζος Χάρντεν, Μελίσα Τζορτζ, Ντάνι Χιούστον, Μπεν Φόστερ.

Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ, των Χάουαρντ Ε. Μπέικερ & Τζον Φοξ.

Το μικρό ψαράκι, ο Πάι, μια μέρα χάνει τα πάντα. Παίρνει, λοιπόν, τη θεία του, και πάει να ζήσει σε ένα μικρό ύφαλο. Εκεί θα ερωτευτεί ένα άλλο ψαράκι, την Κορυτίλια! Ελα, όμως, που την Κορυτίλια την έχει βάλει στο μάτι και ένας τρομερός καρχαρίας. Τελικά, σωστά καταλάβατε, ο Πάι, κόντρα στη λογική, θα νικήσει τον καρχαρία και θα ζήσουν τα ψαράκια καλά και εμείς ακόμα καλύτερα!

Αν είναι αυτό που λείπει στα παιδιά σας, το σχέδιο είναι συμπαθητικό.

Ακούγονται: Κωνσταντίνος Ντούνης, Αρης Τουπάκης, Γιάννης Στεφόπουλος, Νατάσα Ασίκη, Ακίνδυνος Γκίκας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ