Σάββατο 17 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ
Σύσκεψη για την κλιμάκωση του αγώνα

«Δε θα επιτρέψουμε να κάνουν στάχτη τη ζωή μας και τα όνειρα των παιδιών μας», τονίζει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα πυροπλήκτων του Νομού Ηλείας και καλεί σε σύσκεψη τις μαζικές λαϊκές οργανώσεις της Πελοποννήσου και τις άλλες συντονιστικές της περιοχής, αύριο Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα στο Λύκειο της Ζαχάρως. Στη σύσκεψη θα συζητηθεί ο συντονισμός της δράσης και της συνέχισης του αγώνα των πυροπλήκτων.

Παράλληλα, η Συντονιστική, στην ανακοίνωσή της, καλεί το λαό της Πελοποννήσου σε μέρα κοινής δράσης και κλιμάκωσης, στις 12 Δεκέμβρη.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι «στον τρίτο μήνα μετά τις καταστροφικές - φονικές πυρκαγιές η μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των εργαζομένων και των επαγγελματιών πάει από το κακό στο χειρότερο». Η Συντονιστική τονίζει πως δεν μπορεί να υπάρχει «καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που μας έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Δε θα αφήσουμε να περάσουν οι αντιδραστικές αλλαγές που έχουν προαποφασίσει. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να διεκδικήσουμε αγωνιστικά την πραγματική αποκατάσταση της περιοχής μας, όλα αυτά που μας ανήκουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ