Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΟΛΠ: Τη συνδικαλιστική πλειοψηφία της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ και της «Αυτόνομης Παρέμβασης» στον ΟΛΠ, η οποία ετσιθελικά και αντικαταστατικά διαπραγματεύεται τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας χωρίς καν να πραγματοποιήσει Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων, χωρίς να περιλαμβάνει σε αυτές τους νεοπροσληφθέντες, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως είναι σύμμαχοι της κυβέρνησης, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους η Δημοκρατική Ενότητα Λιμενεργατών και η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Υπαλλήλων ΟΛΠ. Παράλληλα, εκφράζουν την κάθετη αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση και στην «απελευθέρωση» της αγοράς των λιμενικών υπηρεσιών στο σύνολό της, σε όλα τα λιμάνια και ζητούν να σταματήσει κάθε μεθόδευση ιδιωτικοποίησης του ΣΕΜΠΟ.

ΚΕΑΤ: Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων οργανώνει σήμερα συγκέντρωση συμπαράστασης στους μαθητές του ΚΕΑΤ, που κάνουν κατάληψη στη σχολή απ' την περασμένη Κυριακή. Η συγκέντρωση θα γίνει στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, ώρα 6 μ.μ.

ΙΚΑ: Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα σήμερα η 48ωρη απεργία των γιατρών και των νοσηλευτών του ΙΚΑ, που διεκδικούν τη χορήγηση του ειδικού κινήτρου του νόμου 3518/2007.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ