Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Πολύμορφες εκδηλώσεις

Τριήμερες θα είναι οι εκδηλώσεις κορύφωσης του 26ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 15/9. Κεντρικός ομιλητής στο Ηράκλειο θα είναι ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που θα μιλήσει την Κυριακή 17/9 στις 9 μ.μ., ενώ το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα είναι πλούσιο σε συναυλίες με διάφορα είδη μουσικής.

Την Παρασκευή 15/9 οι εκδηλώσεις του Ηρακλείου θα ξεκινήσουν στις 8.30 μ.μ., με έντεχνη μουσική και το πρόγραμμα της πρώτης μέρας περιλαμβάνει ακόμα αφιέρωμα στον ποιητή Μιχάλη Σταυρακάκη και στον Νίκο Ξυλούρη, παραδοσιακή κρητική μουσική και αναφορά στο ποιητικό λαϊκό τραγούδι.

Το Σάββατο 16/9 το πρόγραμμα ξεκινάει στις 8 μ.μ., με συζήτηση για τις εργασιακές σχέσεις, την ανεργία, την κοινωνική ασφάλιση και το ρόλο του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Ακολουθεί ροκ συναυλία με τους «Lazzy Bones», και στις 10 μ.μ., θα μιλήσει ο Ανδρέας Φραγκέας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας θα κλείσει με μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα «Συνήθεις Υποπτοι».

Η Κυριακή (17/9), τρίτη μέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων στο Ηράκλειο, ξεκινάει στις 8 μ.μ., με ένα αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι, ακολουθεί η ομιλία του Σ. Στριφτάρη, και το πρόγραμμα συνεχίζεται μετά την ομιλία με λατινοαμερικάνικη και αργότερα ρεμπέτικη μουσική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ