Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Στην τελική ευθεία για την επιτυχία

 Ξεχωρίζει η τιμητική εκδήλωση για τον Κώστα Λουλέ

Εντείνονται οι προσπάθειες των νέων κομμουνιστών για να είναι όλα έτοιμα για την αυλαία του Φεστιβάλ στη Λάρισα. Αυτή θα ανοίξει για τις τριήμερες εκδηλώσεις, μεθαύριο Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη στο Κηποθέατρο Λάρισας και θα κορυφωθούν με τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν οι Θάνος Μικρούτσικος και Βασίλης Παπακωνσταντίνου την Κυριακή στο γήπεδο Αλκαζάρ.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων το Σάββατο το βράδυ θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και την Παρασκευή θα γίνει ομιλία από μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιερώματα, συζητήσεις για τα ναρκωτικά και την κοινωνική ασφάλιση και αθλητικές εκδηλώσεις. Πολλοί και αξιόλογοι είναι οι καλλιτέχνες και τα μουσικά συγκροτήματα που θα συμμετέχουν. Την Παρασκευή στο Κηποθέατρο θα δώσει συναυλία το συγκρότημα ΑΠΟΥΡΙΜΑΚ, το Σάββατο ο Μίλτος Πασχαλίδης. Θα συμμετέχουν, επίσης, το λαϊκό συγκρότημα «ΝΟΣΤΟΣ» και άλλα χορευτικά και ερασιτεχνικά μουσικά συγκροτήματα.

Ξεχωρίζει το Αφιέρωμα στον Κώστα Λουλέ, που φέτος συμπληρώνονται 12 χρόνια από το θάνατο του αξέχαστου κομμουνιστή. Η τιμητική εκδήλωση για τη ζωή και τη δράση του Κώστα Λουλέ θα γίνει το Σάββατο στις 8.45 μ.μ. στην κεντρική εξέδρα του Φεστιβάλ στο Κηποθέατρο.

  • Το ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ και η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ και όλα τα μέλη δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης και δεν κρύβουν ότι «η εξιστόρηση της ζωής του Κώστα Λουλέ είναι δύσκολο έργο και σίγουρα δε χωράει σε μια τιμητική εκδήλωση». Η εκδήλωση, εκτός από την εξιστόρηση της ζωής της εξέχουσας μορφής του κομμουνιστικού κινήματος που θα γίνει από ηθοποιούς, θα περιλαμβάνει και έκθεση φωτογραφικού υλικού και προβολή σλάιτς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ