Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ
Διήμερες εκδηλώσεις κορύφωσης

Κορυφώνεται η μάχη για την επιτυχία του κύκλου του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Εύβοια, με τις διήμερες εκδηλώσεις την ερχόμενη Παρασκευή 15/9 και Σάββατο 16/9 στο πάρκο του Βούρκου, στη Χαλκίδα.

Τη φετινή χρονιά το Φεστιβάλ «ταξίδεψε» στις περισσότερες εργατουπόλεις του «νησιού της ανεργίας», οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες ήρθαν σε επαφή με εργαζόμενους και νεολαία. Εξάλλου, το περιεχόμενο των εκδηλώσεων για την ανεργία, την παιδεία και την υγεία, είναι από αυτά που ταλανίζουν την εργατική τάξη, τη νεολαία, την αγροτιά, όλα τα λαϊκά στρώματα. Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της πλουτοκρατίας, μόνο προγράμματα κατάρτισης, ΚΕΚ των ιδιωτών και υποβαθμισμένα ΙΕΚ, έχει να προσφέρει στην πλειοψηφία της νεολαίας, αποκλείοντάς την από μόρφωση και γνώση.

Ετσι, καθημερινά τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, με το κουπόνι στο χέρι και την ανακοίνωση, πραγματοποιούν εξορμήσεις και περιοδείες στις συνοικίες της Χαλκίδας και τα νεανικά στέκια, καλώντας τους νέους να συμμετέχουν στις κεντρικές εκδηλώσεις, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης και ανυπακοής.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη, στις 8.45 μ.μ., θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη, στις 9 μ.μ., η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή, θα δώσουν συναυλίες τα συγκροτήματα «ASFIX» και «Ενδελέχεια». Το Σάββατο η εκδήλωση θ' ανοίξει με παραδοσιακούς χορούς και μετά την ομιλία του μέλους της ΚΕ, θ' ανέβουν τα συγκροτήματα «Abomination», «Carpe Diem», «Season» και «Ιριδα». Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με ρεμπέτικο πρόγραμμα μέχρι... πρωίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ