Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΕΣ: Την έντονη ανησυχία του για τα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης - μεταξύ άλλων και την «ενοποίηση» - εκφράζει ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων. Σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι η επιβολή του «νέου ΛΑΦΚΑ» στους λεγόμενους κοινωνικούς πόρους που εξήγγειλε ο υπουργός Απασχόλησης θα στερήσει ποσά που είναι αναγκαία για τα Ταμεία των εργαζόμενων στον Τύπο. Οπως μάλιστα υπογραμμίζουν, οι συντάξεις τους είναι ήδη σε χαμηλά επίπεδα αφού το 50% των συνταξιούχων λαμβάνει κάτω από 900 ευρώ.

ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Δίωρες στάσεις εργασίας στην έναρξη λειτουργίας κάθε υπηρεσίας του Δήμου και της δημοτικής επιχείρησης, πραγματοποιούν από χτες μέχρι και την Παρασκευή οι εργαζόμενοι του Δήμου Ζωγράφου. Απαιτούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, κλείσιμο της δημοτικής επιχείρησης, μεταφορά του προσωπικού στο Δήμο και άμεση καταβολή της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους της δημοτικής επιχείρησης. Σήμερα Τρίτη, στις 7.30 π.μ. οι εργαζόμενοι καλούν σε συγκέντρωση στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις για την επιχειρησιακή Συλλογική τους Σύμβαση ξεκινάνε από την Πέμπτη 20/12 οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα. Στο χώρο μπροστά από το κτίριο διοίκησης της Τράπεζας, (Πανεπιστημίου 23), θα γίνει την Πέμπτη η απεργιακή συγκέντρωση.

ΑΔΑΕ: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο Τετάρτη οι εργαζόμενοι στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, διεκδικώντας την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ