Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Με «άστρο φωτεινό» ... τον Σημίτη!

Αυτή κι αν ήταν αποκαλυπτική «αντιπαράθεση» μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προχτές στη Βουλή, με τον κ. Μεϊμαράκη να μέμφεται τον Γιώργο Παπανδρέου επειδή, όπως είπε ο υπουργός Αμυνας, το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου δε σέβεται τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σημίτη!

Φυσικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση κι έτσι το θέαμα που παρακολουθήσαμε (να τσακώνεται η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ για το ποιος σέβεται περισσότερο την πολιτική του ΠΑΣΟΚ επί διακυβέρνησης Σημίτη) ήταν απολαυστικό!

Προφανώς, η υπενθύμιση ότι η κυβέρνηση Σημίτη εθεωρείτο - από την (προ αναψυκτηρίων) ΝΔ - ως η κυβέρνηση της διαφθοράς, ως η κυβέρνηση που «πουλούσε τα ασημικά του σπιτιού» και ως η κυβέρνηση των «νταβατζήδων» είναι μάλλον περιττή.

Τώρα πια οι εγκέφαλοι της ΝΔ έχουν αφοσιωθεί στην υποχρέωση να κινηθούν στις ίδιες, πράγματι, ράγες που κινήθηκε και η διακυβέρνηση Σημίτη. Επομένως, μετεκλογικά, έχουν κάθε λόγο να τονίζουν ότι όλα αυτά που τους ενώνουν με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ (όπως ο νόμος Ρέππα) είναι πολύ περισσότερα απ' όσα (υποκρίνονταν ότι) τους χώριζαν από το κόμμα των Παπανδρέου - Σημίτη, προεκλογικά...


Γράφει
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ