Παρασκευή 11 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Αλέκα Παπαρήγα στη Γερμανία

Αναχωρούν σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 11 Γενάρη, για το Βερολίνο η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα πάρει μέρος και θα μιλήσει στην 13η Διεθνή Συνάντηση στο Βερολίνο στη μνήμη της Ρόζα Λούξεμπουργκ, το Σάββατο 12 Γενάρη 2008.

Στην εκδήλωση που γίνεται με πρωτοβουλία της εφημερίδας «Γιούγκε Βελτ», η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει για την πείρα της δράσης του ΚΚΕ στη δεκαετία του '90.

Επίσης, στις 12 του Γενάρη η Αλέκα Παπαρήγα θα απευθύνει χαιρετισμό με αφορμή τα 90 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, σε εκδήλωση που οργανώνει το Γερμανικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Στις 13 του Γενάρη η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα πάρει μέρος στη μαζική διαδήλωση, που γίνεται κάθε χρόνο το Γενάρη στο Βερολίνο, στη μνήμη των Γερμανών Κομμουνιστών Ρόζα Λούξεμπουργκ και Καρλ Λίμπκνεχτ, που είχαν δολοφονηθεί από τη γερμανική αντίδραση το 1919.

Το βράδυ της 13 του Γενάρη θα μιλήσει στο Βερολίνο σε εκδήλωση που οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Γερμανία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ