Σάββατο 19 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Εξι μήνες έμεινε χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο το Νοσοκομείο Κέρκυρας, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία του, την οποία επέτειναν οι ρουσφετολογικές αποσπάσεις γιατρών του νοσοκομείου προς νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας.

Το θέμα έφερε στη Βουλή με Επίκαιρη Ερώτηση ο βουλευτής του ΚΚΕ Χ. Χαραλάμπους και ο υφυπουργός Υγείας Γ. Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι ήδη από τις 15 Γενάρη έχει ήδη συγκροτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πλέον. Απέδωσε την καθυστέρηση στο γεγονός ότι στον αρχικό διορισμό δεν προβλεπόταν η αναγραφή της λήξης της θητείας. Για δε τις αποσπάσεις, είπε ότι πρόκειται για μετακίνηση με σκοπό τη μετεκπαίδευση, με τη λήξη της οποίας θα επέλθει η επιστροφή στο νοσοκομείο Κέρκυρας.

Χαίρομαι που ίσως για πρώτη φορά αποδεικνύεται ότι και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος έχει κάποια αποτελέσματα, είπε στην παρέμβασή του ο Χ. Χαραλάμπους και αποκάλυψε ότι ο πραγματικός λόγος της μη συγκρότησης μέχρι πρόσφατα του ΔΣ του νοσοκομείου ήταν οι διαμάχες τοπικών παραγόντων για το ποιος θα διορίσει τον εκλεκτό του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ