Σάββατο 19 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ

Την απόφασή τους να συμμετέχουν μαζικά στο περιφερειακό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 22 Γενάρη στην Καβάλα, επιβεβαίωσαν οι εργαζόμενοι της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ), στη διάρκεια της εξόρμησης που πραγματοποίησαν την Πέμπτη στο εργοστάσιο στελέχη της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Μέλη του προεδρείου του Σωματείου τους συμμετείχαν και στη σύσκεψη που πραγματοποίησε η Γραμματεία Καβάλας του ΠΑΜΕ, την προηγούμενη εβδομάδα, για την οργάνωση της επιτυχίας του συλλαλητηρίου.

Οπως είπε στο «Ρ» ο Γ. Τσιμενίδης, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη ΒΦΛ, «το ΠΑΜΕ βρέθηκε πάντα δίπλα στους αγώνες μας, μπροστάρης στην πάλη των εργαζομένων. Θα συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στις 22 Γενάρη με το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ. Είναι συμφέρον των εργαζομένων να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια σε όσους αντιστρατεύονται τα εργασιακά και ασφαλιστικά κεκτημένα μας».

Οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ, ενώ ακόμη περιμένουν από την κυβέρνηση να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου εξυγίανσης της επιχείρησης, με το οποίο θα ρυθμιστούν οι οφειλές της ΒΦΛ προς τη ΔΕΠΑ και τις τράπεζες, ακούνε ότι η ΔΕΗ σε συνεργασία με γερμανική εταιρεία σχεδιάζουν την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της επιχείρησης στην Καρβάλη για την παραγωγή ενέργειας από λιθάνθρακα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ