Σάββατο 19 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 22 ΓΕΝΑΡΗ
Ούτε λεπτό χαμένο μέχρι την Τρίτη!

Με κορυφαίο σταθμό τα περιφερειακά συλλαλητήρια την ερχόμενη Τρίτη 22 Γενάρη και την κλιμάκωση της πάλης ενόψει και της απεργίας στις 13 Φλεβάρη, οι ταξικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επόμενες μέρες τις εξορμήσεις και τις περιοδείες στους τόπους δουλιάς, βάζοντας στο επίκεντρο της συζήτησης με τους εργαζόμενους το πλαίσιο και τα αιτήματα του ΠΑΜΕ.

Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα γίνει στις 6 μ.μ. στην πλατεία Ομόνοιας. Θα συμμετέχουν, επίσης, με προσυγκεντρώσεις οι εργαζόμενοι του Πειραιά και της Αττικής. Σήμερα, οι εξορμήσεις συνεχίζονται στους παρακάτω τόπους δουλιάς: «Καρφούρ» (Αμπελόκηποι), Παπαστράτειο Κολυμβητήριο, Κολυμβητήριο Αλίμου, Αθλητικό Κέντρο Π. Φαλήρου.

Στη Θεσσαλονίκη, το συλλαλητήριο θα γίνει στις 6 μ.μ. στην Πύλη 1 του Λιμανιού. Χτες, κλιμάκιο του ΠΑΜΕ με επικεφαλής τον Σ. Ζαριανόπουλο περιόδευσε σε αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ και σε καταστήματα των ΕΛΤΑ. Απόφαση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο πήρε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου του ΑΠΘ. Σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο καλεί τους εκπαιδευτικούς η Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ