Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ»
Σήμερα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιεί σήμερα η «Αγωνιστική Συμπαράταξη Δικηγόρων Αθήνας» στις 2.30 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Εσπέρια Παλλάς» (Σταδίου 22). Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Φλεβάρη.

Η «Αγωνιστική Συμπαράταξη», με υποψήφιο πρόεδρο τον Μανώλη Κοκκινάκη, στοχεύει στην ανατροπή των σημερινών συσχετισμών στο ΔΣΑ και αντιπαλεύει τις πολιτικές που εφάρμοσαν οι κυρίαρχες συνδικαλιστικές παρατάξεις, οι οποίες πρόσκεινται στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ και το Συνασπισμό. Οι παρατάξεις αυτές που συγκροτούν το Προεδρείο του ΔΣΑ εδώ και χρόνια έχουν επιλέξει μια καθαρά διαχειριστική λογική, αποφεύγοντας και παρεμποδίζοντας συστηματικά κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία που θα έφερνε στο προσκήνιο τις συνέπειες της πολιτικής που εφάρμοσαν.

Παράλληλα, η «Αγωνιστική Συμπαράταξη Δικηγόρων» που απευθύνεται στους μισθωτούς, στους «συνεργάτες», στους μαχόμενους αυτοαπασχολούμενους, στους νέους και τις γυναίκες δικηγόρους πιστεύει ότι ο ΔΣΑ θα πρέπει να αποκαταστήσει τον πραγματικό του ρόλο και να πρωτοστατήσει στους κοινωνικούς αγώνες μαζί με άλλους εργαζόμενους.

Η «Αγωνιστική Συμπαράταξη» θεωρεί ότι πρέπει να καταργηθεί όλο το αντιδημοκρατικό πλέγμα που υιοθετήθηκε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, κατά την υλοποίηση αποφάσεων της ΕΕ και των ΗΠΑ, με πρόσχημα την καταπολέμηση την τρομοκρατίας (τρομονόμος, ευρωτρομονόμος, ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ για δικαστική συνδρομή (ν. 2804/2000) κλπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ