Σάββατο 22 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΡΟΧΑΙΑ
Καθήλωσε στο δρόμο τους οδηγούς φορτηγών

Τρομερή υπομονή τόσο από θέμα χρόνου όσο και... νεύρων έπρεπε να έχουν οι οδηγοί που κινήθηκαν χτες στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου. Από τη μία η βροχή και από την άλλη η... αργοπορία της Τροχαίας προκάλεσε σοβαρά προβλήματα κυρίως στους οδηγούς των φορτηγών.

Συγκεκριμένα, απόφαση της Τροχαίας για τους οδηγούς των φορτηγών, που κοινοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 4 το απόγευμα, να απαγορεύσει την κυκλοφορία τους στις Εθνικές Οδούς μέχρι τις 8 το βράδυ στην κυριολεξία τους καθήλωσε. Η απόφαση βρήκε αρκετούς επαγγελματίες καθ' οδόν. Σύμφωνα με καταγγελίες, στα διόδια της Ελευσίνας σταμάτησαν περισσότερα από 300 φορτηγά, δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος στο σημείο. Επίσης, ανάγκασε τους επαγγελματίες να δουλέψουν περισσότερες ώρες στο τιμόνι, κάνοντας επικίνδυνη την κατάσταση για τους ίδιους.

Η Τροχαία έχει προχωρήσει στην απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 1,5 τόνων στις δύο Εθνικές Οδούς για τη Δευτέρα, από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ - στο ρεύμα εξόδου, ενώ για την Κυριακή (3 μ.μ. - 10 μ.μ.) και την Τρίτη (3 μ.μ. - 11 μ.μ.) στο ρεύμα εισόδου στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ