Πέμπτη 27 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΚΕ
Κορυφώνεται η καμπάνια για την Πάρνηθα

Από την πρόσφατη εκδήλωση του ΚΚΕ για τη σωτηρία της Πάρνηθας
Από την πρόσφατη εκδήλωση του ΚΚΕ για τη σωτηρία της Πάρνηθας
Με την ημερίδα με θέμα «Δάσος λαϊκή περιουσία, πόλεις με υποδομές για τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων», που θα γίνει την Κυριακή 30 Μάρτη στις 11 π.μ. στο δημαρχείο Μενιδίου, κορυφώνεται η καμπάνια της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ για την προστασία της Πάρνηθας και τα αντιπλημμυρικά έργα.

Η καμπάνια, που ξεκίνησε το Δεκέμβρη, κλείνει με μεγάλη επιτυχία και μετά από σειρά πολύμορφων δράσεων που ξετυλίχτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, περιλαμβάνοντας συγκεντρώσεις, περιοδείες, συναυλίες, οδοιπορικά, αγωνιστικά Κούλουμα κ.ά.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με παρεμβάσεις τους επιστήμονες αλλά και φορείς της Αυτοδιοίκησης. Τις εργασίες θα ανοίξει ο Θάνος Τραβασάρος, μέλος της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ. Η κεντρική εισήγηση με θέμα «Περιβάλλον - ποιότητα ζωής, πολιτική πρόταση του ΚΚΕ» θα γίνει από τον Δήμο Κουμπούρη, βουλευτή του Κόμματος. Παρεμβάσεις θα γίνουν από τους Αντώνη Θεοχάρη, δασολόγο (για την πυρκαγιά της Πάρνηθας και τα μέτρα αποκατάστασης), Βαγγέλη Κορρέ, τοπογράφο μηχανικό (για τα αντιπλημμυρικά έργα στους δήμους), Βασίλη Τοπαλιανίδη, δημοτικό σύμβουλο Αχαρνών (για το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά στην Πάρνηθα).

Τοποθετήσεις θα γίνουν ακόμα από τον Λεωνίδα Κουρή, νομάρχη Ανατολικής Αττικής και τον Παναγιώτη Φωτιάδη, δήμαρχο Μενιδίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ