Σάββατο 29 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΣΑΜΟΣ - ΙΚΑΡΙΑ: Τετράωρη στάση εργασίας (11 π.μ.-3 μ.μ.) κήρυξε για τη Δευτέρα 31 Μάρτη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σάμου, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι Δήμοι Ικαρίας και Φούρνων για τα σοβαρά προβλήματα ακτοπλοϊκής σύνδεσης που αντιμετωπίζουν αυτά τα νησιά. 3ωρη στάση εργασίας (11 π.μ.-2 μ.μ.) σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τους ΟΤΑ των Νομών Σάμου και Ικαρίας για την ίδια μέρα, κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ: Συνεχίζονται μέχρι τις 9 του Απρίλη οι εκλογές στο Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Φαρμάκου Αθήνας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του Συνδικάτου (Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όροφος, γραφείο Β΄) με την ταυτότητα (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ.) και το βιβλιάριο ασθενείας τους, τις εξής μέρες και ώρες: 2/4 και 7/4, 2 μ.μ.-7 μ.μ., 8/4, 2 μ.μ.-9 μ.μ. και 9/4, 12.30 μ.μ.-9 μ.μ. Επίσης, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων θα στηθούν κάλπες και στους χώρους δουλειάς.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Επίσκεψη - ξενάγηση στην Ακρόπολη οργανώνει το ΠΑΜΕ αύριο Κυριακή, 30 Μάρτη, για όσους μετανάστες παρακολουθούν τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας. Η επίσκεψη θα γίνει μετά τη λήξη του μαθήματος, στη 1 μ.μ.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ: Τη Δευτέρα 31 του Μάρτη ξεκινούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και στο -ενιαίο πλέον - Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής. Οι εκλογές - θα ολοκληρωθούν στις 9 του Απρίλη - θα διεξάγονται καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στα γραφεία του Συνδικάτου (Γλάδστωνος 3, στοά Φέξη, Ομόνοια, 7ος όροφος). Τη Δευτέρα 31/3, πρώτη μέρα των εκλογών, κάλπη θα στηθεί στο ξενοδοχείο «Αστέρας Βουλιαγμένης» από τη 1 μ.μ. έως τις 7 μ.μ.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΕΒΕ: Σήμερα ξεκινούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ενωση Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αθήνας, οι οποίες και θα ολοκληρωθούν στις 2 Απρίλη. Οι εκλογές θα διεξάγονται στα γραφεία της Ενωσης (Σωκράτους 23, 4ος όροφος) καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: Την 1η Απρίλη αρχίζουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και στο Σύλλογο Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας οι οποίες και θα ολοκληρωθούν στις 3 Απρίλη. Η «Ενιαία Συνταξιούχων» καλεί τους συνταξιούχους να ενισχύσουν με την ψήφο τους την παράταξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ