Τετάρτη 21 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Πολιτικά ανέντιμο»

Με αφορμή τη δήθεν «ακτιβιστική» παράσταση του κ. Κακλαμάνη την περασμένη Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος Γεωργόπουλος με επιστολή του προς τη στήλη, σημειώνει:

*

«Ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Κακλαμάνης νομίζει ότι μετατρέποντας την Πανεπιστημίου σε "ποδοσφαιρικό γήπεδο" μπορεί να εκμεταλλεύεται κατά βάναυσο τρόπο τη δίψα χιλιάδων παιδιών για ελεύθερους χώρους παιχνιδιού και άθλησης. Είναι ντροπή για τον ίδιο και τον αθλητικό του Οργανισμό.

Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο ίδιος χάρισε δημοτική γη 300 στρεμμάτων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός του κ. Βαρδινογιάννη και 6 στρέμματα επίσης δημοτικής γης στον Πανελλήνιο ΓΣ του κ. Κυριακού για επιχειρηματικούς πάντα σκοπούς. Γη που προοριζόταν για πράσινο και αθλητικές εγκαταστάσεις για τα 800 χιλιάδες παιδιά του Δήμου.

Ο κ. Κακλαμάνης ευθύνεται επίσης για τα 65 περίπου αθλητικά κέντρα του Δήμου που βρίσκονται επιεικώς σε άθλια κατάσταση και για το γεγονός ότι για τα 30 ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία έχουμε όλα κι όλα δυο μισά ποδοσφαιρικά γήπεδα, του Ρουφ και της Αλεπότρυπας.

Καλά, λοιπόν, θα κάνει ο Δήμαρχος και οι άνθρωποί του κατ' αρχάς να σοβαρευτούν και κατά δεύτερο να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται τη λαχτάρα των παιδιών και των γονιών τους για ελεύθερους χώρους άθλησης και παιχνιδιών. Είναι τουλάχιστον πολιτικά ανέντιμο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ