Σάββατο 14 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Καταγγέλλει την αντεργατική σύμπραξη

Την πλήρη ταύτιση τόσο των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, όσο και της «Αυτόνομης Παρέμβασης», στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), με τη γραμμή της συμβιβασμένης πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που υπέγραψε την κατάπτυστη Εθνική Συλλογική Σύμβαση εργασίας του ενός ευρώ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία - ΟΙΥΕ».

Οι τρεις παρατάξεις που συγκροτούν την πλειοψηφία της ΟΙΥΕ έσπευσαν να παραπέμψουν τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών στον ΟΜΕΔ και να καταδικάσουν για τα επόμενα δυο χρόνια σε μισθούς πείνας χιλιάδες ιδιωτικούς υπαλλήλους, εξυπηρετώντας μ' αυτόν τον τρόπο αποκλειστικά τα κέρδη της εργοδοσίας. Συγκεκριμένα, οι αυξήσεις που προβλέπονται είναι 3,5% από 1/1/2008 και 3,2% από 1/9/2008, 2,5% από 1/1/2009 και 4% από 1/9/2009.

«Η ΔΑΣ, υπογραμμίζεται, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, δε συμμετέχουν, διαχωρίζουν τη θέση τους από τη λογική της πλειοψηφίας της ΟΙΥΕ και συνεχίζουμε την πάλη μας για κλαδικές και επιχειρησιακές συμβάσεις που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ