Τετάρτη 18 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 90χρονα του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι πολύμορφες εκδηλώσεις για το γιορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ:

Στη Λάρισα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/6: Η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ και το ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ, στο πλαίσιο των 90χρονων του Κόμματος, διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση προς τιμήν της 123ης Ταξιαρχίας του ΔΣΕ, στην Καλλιπεύκη (θέση «Πατωμένη»), όπου ήταν η έδρα της Ταξιαρχίας.

Στο Αγρίνιο

Η ΚΟ Αγρινίου του ΚΚΕ, τιμώντας τα 90 χρόνια ιστορίας και δράσης του Κόμματος, διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 23 Ιούνη και ώρα 20.00, στην αίθουσα «ΑΝΕΣΙΣ». Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

-- Προβολή dvd με ιστορική αναδρομή στο καπνεργατικό κίνημα. Ομιλία με θέμα «Εργατική τάξη, καπνεργάτες και ΚΚΕ».

-- Φωτογραφικό υλικό.

-- Παρουσίαση του έργου «Καπνεργάτες, οι κυνηγοί του ονείρου», σε μουσική Κ. Γκίκα και ποίηση Α. Μπαρχαμπά, με λαϊκά δρώμενα των αντεργατικών συνθηκών που βίωναν οι καπνεργάτες στο χώρο δουλειάς, αφήγηση, ζωντανό τραγούδι και χορευτικό. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσει η Διόνη και ο ίδιος ο συνθέτης.

Στη Λιλαία (Κάτω Αγόριανη)

Η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση, τιμώντας τον ήρωα του ΔΣΕ και του κομμουνιστικού κινήματος Διαμαντή (Γιάννη Αλεξάνδρου), την Κυριακή 29 Ιούνη στη Λιλαία (Κάτω Αγόριανη) στις 11 π.μ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το άνοιγμα της συγκέντρωσης θα κάνει ο γραμματέας της ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ, Νίκος Αγγελόπουλος, ακολούθως θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Διαμαντή, Γιάννης Βούζας - Λαδιάς, ενώ την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Θανάσης Παφίλης, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ