Τρίτη 22 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Πολύμορφες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, περιοδείες, ομιλίες, συναντήσεις στελεχών οργανώνουν σε όλη τη χώρα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί:

Σήμερα Τρίτη

-- Περιοδείες θα πραγματοποιηθούν στις 6 π.μ. στο γκαράζ του Δήμου Αγ. Αναργύρων. Στις 7 π.μ. στο δημαρχείο και το γκαράζ του Δήμου Πετρούπολης. Στις 7.30 π.μ. στα εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ στο Αιγάλεω και στο ΜΕΤΡΟ Δουκίσσης Πλακεντίας. Στις 8 π.μ. στο ΙΚΑ Ζωγράφου. Στις 9 π.μ. στο Γ' Θεραπευτήριο ΙΚΑ, στον Αγιο Σάββα. Στις 10 π.μ. στο THE MALL, στη λαϊκή αγορά στο Μαρούσι και στη Φιλαδέλφεια, στο Γενικό Κρατικό «Γ. Γεννηματάς». Στις 11 π.μ. σε ΚΟΣΜΟΚΑΡ, λαϊκή της Καισαριανής, τράπεζες της Φιλαδέλφειας, στο ΙΚΑ Φιλαδέλφειας. Στις 7 μ.μ. στα εμπορικά στα Ιλίσια και στην Καισαριανή. Στις 7.30 μ.μ. στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Ακόμα, στο ξενοδοχείο LEDRA MARRIOTT, στα εργοστάσια Μετάλλου «Αποστόλου» και «Αντωνόπουλος», στο εργοστάσιο αργυροχρυσοχοΐας FOLLI FOLLIE, στη φαρμακοβιομηχανία «Γερολυμάτος» και στα τυπογραφεία «Πετρουλάκης» και «Λύκος».

-- Στις 10 π.μ. στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στο Ικόνιο και στις 7 μ.μ. στα μαγαζιά του Ν. Φαλήρου θα περιοδεύσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά θα περιοδεύσει στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του υπουργείου Πολιτισμού.

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 4 μ.μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί την εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την αντισεισμική θωράκιση, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης. Θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, σεισμολόγος - ερευνητής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αστεροσκοπείου Αθηνών και ο Τ. Χρονάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Η ΚΟ Μεγάρων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΚΚΕ για την ΕΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λυτάρα. Θα μιλήσει ο Γ. Γκιόκας, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφτεί την εταιρεία «Μαλτέζος ΑΒΕΕ».

-- Περιοδείες ακόμα θα γίνουν: Στις 6 π.μ. στο γκαράζ του Δήμου Αγ. Αναργύρων. Στο εργοτάξιο της Λεωφόρου Κηφισού στις 7.30 π.μ. Στη λαϊκή αγορά στην Πεύκη και στο ΙΚΑ πλατεία Αττικής (Θυμαράκια) στις 10 π.μ.. Στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στη 1 μ.μ. Στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση στις 2 μ.μ. Στο πολυκατάστημα ΑΤΤΙΚΑ στις 6 μ.μ.

Την Πέμπτη 24/7

-- Η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση πάνω στη Διακήρυξη της ΚΕ για τις Ευρωεκλογές στις 8.30 μ.μ. στην καφετερία ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ (παλιά ψαράδικα). Ομιλητής θα είναι ο Ν. Φακιρίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

-- Περιοδείες θα πραγματοποιηθούν στις 6 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια. Στη 1 μ.μ. στο Σταθμό Λαρίσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ