Τρίτη 22 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Συνέχεια στην αντιΚΚΕ λασπολογία

Μερίδα του αστικού Τύπου ανέλαβε να δώσει συνέχεια στην προβοκατόρικη επίθεση κατά του ΚΚΕ που εξαπέλυσαν το προηγούμενο διάστημα ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ., γύρω από την υπόθεση εξαγοράς της εταιρείας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» από την «ΚΟΣΜΟΤΕ». Μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η αθλιότητα των συκοφαντιών σε βάρος του ΚΚΕ και η πασιφανής αδυναμία των ηθικών και φυσικών αυτουργών της επίθεσης να στηρίξουν έστω και με μισό στοιχείο τα ψεύδη που αναμασούσαν σε κάθε δημόσια τοποθέτησή τους την περασμένη βδομάδα, ο ορυμαγδός δηλώσεών τους - τουλάχιστον απ' όσους είχαν αναλάβει το ρόλο της δύναμης κρούσης - κάπως καταλάγιασε.

Αντ' αυτών αρκετές εφημερίδες στα κυριακάτικα φύλλα τους δίνουν άφθονο χώρο για να φιλοξενήσουν τα αποκυήματα της φαντασίας των ευφάνταστων, όπως αποδεικνύεται, συντακτών τους. Συναγωνιζόμενη η μία την άλλη, ως προς το ποια θα διαθέτει το πλέον προβοκατόρικο θέμα, εφημερίδες όπως η «Αξία» του Σαββάτου και η «Ημερησία», το «Βήμα» και βεβαίως η «Αυγή» της Κυριακής έδειξαν τον ...καλύτερο αντιΚΚΕ εαυτό τους. Αρθρα επί άρθρων στήθηκαν πάνω στους ισχυρισμούς των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ. και ελλείψει στοιχείων που να τεκμηριώνουν, πολύ περισσότερο να αποδεικνύουν οποιαδήποτε κατηγορία σε βάρος του ΚΚΕ, αφήνουν με τη μορφή ερωτημάτων και υπαινιγμών να εννοείται ότι κάτι «τρέχει» με τα οικονομικά του γενικότερα...

Είναι προφανές ότι η τέτοια επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ δεν τους «βγαίνει», ούτε μπορεί να πάει μακριά. Οι σκευωρίες και οι προβοκάτσιες, όπως και στο παρελθόν, που επιχειρήθηκαν, πέφτουν αργά ή γρήγορα στο κενό, συμπαρασύροντας και τους εμπνευστές τους. Για τον απλό λόγο ότι και οι πέτρες γνωρίζουν πως το ΚΚΕ συναλλαγές με την πλουτοκρατία δεν είχε και δεν έχει. Κι αυτό το αποδεικνύει περίτρανα η ίδια του η πολιτική που αντιπαλεύει με σθένος και επιμονή τα συμφέροντα του κεφαλαίου, έχοντας ταχθεί από την ίδρυσή του σε ένα σκοπό τον οποίο δεν πρόδωσε ποτέ, στην υπεράσπιση και προώθηση των λαϊκών συμφερόντων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ