Σάββατο 26 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Πολύμορφες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, περιοδείες, ομιλίες, συναντήσεις στελεχών οργανώνουν σε όλη τη χώρα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί:

Σήμερα Σάββατο

-- Σε πολιτική συγκέντρωση στο χωριό Δουμπιά Χαλκιδικής θα μιλήσει στις 8.30 μ.μ. ο Ηλίας Γκουτζηγιάννης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει στην Καρίτσα Λάρισας ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Περιοδείες θα πραγματοποιηθούν:

  • Στις 11 π.μ. στις λαϊκές αγορές Δάφνης, Μεταμόρφωσης και Περισσού.
  • Στις 7 π.μ. στο Εμπορικό Κέντρο Ηρακλείου.
Αύριο Κυριακή

-- Η ΚΟΒ Στυλίδας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα τον «Καποδίστρια Β», στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Κ. Τσέλιου, μέλος της ΝΕ Φθιώτιδας του Κόμματος.

-- Στις 11.30 π.μ. θα μιλήσει στη Βερδικούσια Λάρισας, ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 28/7

-- Το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών (ΕΛΒΙΖ) στο Πλατύ Ημαθίας, θα επισκεφθεί στις 11.30 π.μ. αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Ημαθίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Φίλιππο Γεωργουδάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ. στο ξενοδοχείο «Καλημέρα Κρήτη» στο Σίσσι θα περιοδεύσει ο Ν. Καραθανασόπουλος βουλευτής του ΚΚΕ. Στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Sitia Beach». Ενώ στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση των ΚΟΒ Σητείας και Παλαικάστρου Λασιθίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Σητείας με θέμα την τουριστική επένδυση στο Κάβο Σίδερο, τις επιπτώσεις στην περιοχή και τους εργαζόμενους και την πρόταση του ΚΚΕ για τον τουρισμό και την ανάπτυξη.

-- Κλιμάκιο του Κόμματος θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στην Εθνική Τράπεζα στη Λ. Αθηνών.

Την Τρίτη 29/7

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος θα περιοδεύσει το πρωί σε ξενοδοχεία του Αγ. Νικολάου και της Ελούντας. Στις 2 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε πλατιά σύσκεψη, στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου Ηρακλείου, για τις θέσεις του ΚΚΕ για το χωροταξικό σχεδιασμό και τη διαχείριση των απορριμμάτων.

-- Κλιμάκιο του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στην Τράπεζα Κύπρου στη Μεσογείων.

Την Τετάρτη 30/7

-- Στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση της ΚΟΒ Αγ. Νικολάου Λασιθίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία και ομιλητή τον Δ. Βρύσαλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στη CITY PHONE στη Λ. Συγγρού θα περιοδεύσει κλιμάκιο του Κόμματος στις 4.30 μ.μ.

-- Ο Γ. Τούσσας, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο ΚΑΤ στις 10 π.μ.

Την Πέμπτη 31/7

-- Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων του ΚΚΕ για τον τουρισμό, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Τις θέσεις θα παρουσιάσει ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στην «Open 24» στη Λ. Συγγρού θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ στις 4.30 μ.μ.

Την Παρασκευή 1/8

-- Σε πολιτική συγκέντρωση στον Αγιο Νικόλαο Χαλκιδικής, θα μιλήσει στις 8.30 μ.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ