Κυριακή 8 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εις υγείαν

Πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι και δεν καταφέραμε να πάμε μέχρι την Τζια, που λέει ο λόγος. Δεν ανεβήκαμε σ' ένα κότερο, έτσι για το καλό, για να πάρουμε έναν άλλο αέρα, θαλασσινό, κοσμοπολίτικο, διαπλεκόμενο επιτέλους. Ανθρωποι είμαστε και εμείς, να μη γνωρίσουμε την «αύρα» της διαπλοκής; Και καθώς βαρά η κολοκύθα δε θα αποκτήσουμε πότε τέτοια εμπειρία- ευτυχώς - θα πιούμε κάτι στη στεριά. Ενα κοκτέιλ που έχει και αυτό τις... διαπλοκές του αφού ανακατεύονται πολλά ποτά μαζί. Πάμε

Στρίπερ: δυο εκατοστά του λίτρου Μαλιμπού, ένα εκατοστό του λίτρου λικέρ λευκής σοκολάτας, τρία εκ. λιτ. Βότκα, ένα δάχτυλο Γρεναδίνη και χυμό πορτοκαλιού. Γεμίζουμε το σέικερ με παγάκια. Ρίχνουμε μέσα τα υλικά και τα χτυπάμε. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι και το γεμίζουμε με χυμό πορτοκαλιού.

Βένους: 1,5 εκατοστά του λίτρου Νόιλ Πρατ, 1,5 εκατοστά του λίτρου Λικέρ βερίκοκο, 4 εκατοστά του λίτρου Βότκα. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά στο ποτήρι ανακατέματος και τα σερβίρουμε σε ποτήρι για κοκτέιλ διακοσμημένο με ένα κερασάκι και με ένα φύλλο μέντας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ