Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ανοιχτή, απροκάλυπτη, κοροϊδία

Παπαγεωργίου Βασίλης

Στις 12 του Δεκέμβρη του 2007 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δ. Παπαδημούλης ψήφισε ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας». Ενα ψήφισμα «ανατριχιαστικό» για τα λαϊκά δικαιώματα, που κινείται στη γνωστή ευρωενωσιακή αντιδραστική ρότα και υιοθετεί όλη την ιμπεριαλιστική προπαγάνδα περί «τρομοκρατίας». Σ' αυτό το ψήφισμα αναφέρεται: «Η ΕΕ πρέπει να υποστηρίζει ενέργειες σε επίπεδο ΕΕ και σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, οι οποίες έχουν στόχο την πρόληψη της βίαιης ριζοσπαστικοποίησης (...). Θεωρεί επίσης απαραίτητο να καταπολεμηθεί η βίαιη ριζοσπαστικοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της παρότρυνσης για τη διάπραξη βιαιοπραγιών».

Χτες, ο Δ. Παπαδημούλης έκανε δήλωση με την οποία ξιφουλκεί εναντίον εισήγησης της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ με ψήφο και δημάρχων της ΝΔ, για την οποία καταγγέλλει: «Οποιος νομίζει ότι έτσι καταπολεμάται η τρομοκρατία είναι βαθιά νυχτωμένος (...). Σοβαροί νομικοί όλων των πολιτικών τοποθετήσεων λένε ότι αν πάμε σε ορισμούς που μετατρέπουν τον βίαιο ριζοσπαστισμό σε τρομοκρατική δράση και ενοχοποιούμε ακόμη και όσους ξέρουν κάτι γι' αυτό, τότε πάμε σε αναίρεση βασικών κανόνων αυτού που γνωρίζουμε αιώνες τώρα ως κοινοβουλευτική δημοκρατία, κράτος δικαίου και ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι κατοχυρωμένα στις συμβάσεις του ΟΗΕ και τη νομολογία των δικαστηρίων»!

Εκεί δε που η υποκρισία και η κοροϊδία εκ μέρους του ΣΥΝ και του ευρωβουλευτή του απογειώνονται είναι όταν δηλώνει ο Δ. Παπαδημούλης: «Σκοπεύω να κινητοποιήσω με όλους τους δυνατούς τρόπους το Ευρωκοινοβούλιο»!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ