Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ, που φέτος είναι αφιερωμένο στην 90χρονη Ιστορία του ΚΚΕ και στα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ.

Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν είναι οι εξής:

Σήμερα, Παρασκευή

-- Σήμερα, Παρασκευή 1 και αύριο, Σάββατο 2 του Αυγούστου, στο Αμφιθέατρο Δημοτικού Πάρκου, στην Κατερίνη. Και τις δύο μέρες θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Στο πάρκο παραλίας Λευκάδας, στις 9.30 μ.μ., πραγματοποιείται προφεστιβαλική εκδήλωση, με ομιλητή τον Αγγελο Τσουραπά, μέλος Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στην Αμαλιάδα, στην πλ. Κουρούτας, θα γίνει εκδήλωση με θέμα: «Οι επιπτώσεις από τις φυσικές καταστροφές και την καπιταλιστική ανάπτυξη». Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία.

-- Σήμερα και αύριο, στην Πρέβεζα στις 10 το βράδυ στην πλατεία Ανδρούτσου διοργανώνεται το 34ο Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ με ομιλητές την 1η μέρα των εκδηλώσεων τον Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή του ΚΚΕ, και τη 2η μέρα τον Αγγελο Τσουραπά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Τις επόμενες μέρες

-- Αύριο, στη Χίο, στην πλατεία Νενήτων, στις 7.30 το βράδυ, θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσουν ο Νέστορας Ξυλάς, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και ο Δημήτρης Νομικός, δάσκαλος. Θα ακολουθήσει συναυλία.

-- Αύριο, Σάββατο, και την Κυριακή 3 του Αυγούστου στη Ναύπακτο, στις 9 το βράδυ, στην Παραλία Ναυπάκτου (Πλαζ Ψανή). Αύριο, ομιλία από τον Δήμα Δημήτρη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, την Κυριακή ομιλία από εκπρόσωπο του ΚΚΕ. Και τις δύο μέρες θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Την Κυριακή 3 του Αυγούστου, στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο, στις 9 το βράδυ, θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Ζάκυνθο, στην πλ. Σολωμού, στις 7 του Αυγούστου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα υπάρξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Στη Νέα Κίο Αργολίδας, στις 9 του Αυγούστου, με θέμα: «Μικρασία - Προσφυγιά - Μετανάστες: Με τους λαούς ενάντια στον ιμπεριαλισμό για το σοσιαλισμό».

-- Στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, θα γίνει προφεστιβαλική εκδήλωση, στις 9 του Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία, στις 9 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ