Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... αντάρτικα

Γρηγοριάδης Κώστας

ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΣΑ λέγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ είναι ...στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος υποτίθεται πως έχουν σηκώσει «αντάρτικο» και αμφισβητούν την κυβερνητική τακτική.

Παράλληλα, τα μισά στελέχη του ΠΑΣΟΚ κινδυνολογούν για την περίπτωση εκλογικής ήττας και βάλλουν είτε ευθέως είτε πλαγίως κατά του προέδρου Γ. Παπανδρέου.

Οσον αφορά τις ηγεσίες των δύο κομμάτων υποτίθεται πως καταστρώνουν σχέδια αντεπίθεσης και απεργάζονται κινήσεις πυγμής.

Μέσα στον όλο χαμό κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες βλέπεις (και με το παραπάνω).

Παράπονα από τις μοιρασιές ρόλων (και πολλών άλλων ίσως ωφελημάτων) είναι σαφές ότι διακρίνονται εύκολα.

Αυτό που με τίποτε δεν μπορεί να δει κανείς είναι ...αμφισβήτηση των βασικών πολιτικών που εφαρμόζονται. Κι ο λόγος είναι απλός: Δεν μπορείς να δεις κάτι που δεν υπάρχει.

Εν ολίγοις, Αύγουστος είναι κι όλοι «ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα». Είπαμε, από υποψήφιους για αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού δεν ξεμένουμε ποτέ.

ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ «καλές δουλειές» το καλοκαίρι γίνονται. Γι' αυτό και η κυβέρνηση αποφάσισε λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο να διορίσει όλη την ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Οχι πως αν γινόταν αυτό άλλη περίοδο, δε θα είχαν οι κυβερνώντες «το μαχαίρι και το πεπόνι», μια και ούτε που συζητούν να χάσουν το δικαίωμα να διορίζουν τους αρχιδικαστές που επιθυμούν.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν επιθυμούν να σχολιαστεί και πολύ αυτή η υποθεσούλα. Και, πιστέψτε μας, δεν το κάνουν για να μην τρωθεί το κύρος της Δικαιοσύνης.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ