Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ και φορτώνουν τα δεινά στο λαό

ΚΚΕ: Οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίοι πρέπει να απορρίψουν τον ευρωμονόδρομο και τα κόμματά του, έχουν ζωτικό συμφέρον να αντιπαλέψουν και να ανατρέψουν αυτή την πολιτική

  • Η κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί, καθώς ισχυρίζεται ότι στηρίζει με δεκάδες δισ. ευρώ τους τραπεζίτες για το συμφέρον των μικρομεσαίων και των εργαζομένων. Ταυτόχρονα, μέγιστη είναι και η υποκρισία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, που ανακάλυψε ότι είναι άλλο το τραπεζικό σύστημα και άλλο οι τραπεζίτες. Η διαφωνία του δεν έγκειται στην κρατική στήριξη του τραπεζιτικού κεφαλαίου, αλλά στο ότι αυτή πρέπει να διοχετευτεί και στα άλλα τμήματα του κεφαλαίου.
  • Ψεύδονται ασύστολα και η κυβέρνηση της ΝΔ και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθώς και τα άλλα κόμματα του «ευρωμονόδρομου», όταν λένε ότι μπορούν να ρυθμίσουν την αγορά. Οταν λένε ότι μπορεί να υπάρξει κρατική παρέμβαση υπέρ του λαού. Η αγορά λειτουργεί με τους νόμους του κεφαλαίου, που έχει θεριέψει και εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους ακόμη πιο έντονα χάρη στη στρατηγική του «ευρωμονόδρομου».

ΣΕΛ.  10  -  12

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ