Κυριακή 30 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Οικονομική Εξόρμηση 2008 - 2009
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Ο Π.Π.Σ., βετεράνος κομμουνιστής Αντιστασιακός πρόσφερε στο ΚΚΕ 8.000 ευρώ για την ανάπτυξη των αγώνων του για την ανατροπή του σάπιου καπιταλισμού και για τον γρήγορο ερχομό του σοσιαλισμού - κομμουνισμού -διεθνισμού, της ωραίας κοινωνίας της ευγενικής άμιλλας για την αέναη βελτίωση κάθε μορφής ζωής επί της Γης.

Επίσης, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρουν:

-- Ο Αντιστασιακός Παν. Βαζούρας, ως 1η δόση, 1.000 ευρώ.

-- Ο Απόστολος και η Παναγιώτα Χονδρογιάννη, ως 1η δόση, 500 ευρώ.

-- Ο Πατεράκης Μανώλης, παλαίμαχος αγωνιστής του εργατικού κινήματος και της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση που οργανώνει το ΚΚΕ για την κατασκευή του κτιρίου του Αρχείου του Κόμματος και για το 18ο Συνέδριο.

-- Ο σ/φος Καταξίδης Γιάννης που συμπληρώνει 60 χρόνια μέλος του ΚΚΕ, αταλάντευτα πιστός στην κομμουνιστική ιδεολογία, αγωνιστής του ΔΣΕ, πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία, προσφέρει 1.500 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης, προς τιμή των 90 χρόνων του ΚΚΕ και για την επιτυχία του 18ου Συνεδρίου.

-- Ο σ. Παυλίδης Γιάννης, στη μνήμη όσων έπεσαν κρατώντας ψηλά τη σημαία του ΚΚΕ, προσφέρει, μέσω ΚΟ Περισσού, 500 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση προς τιμή του 18ου Συνεδρίου. Καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους να συμβάλουν για την υπερκάλυψη του πλάνου για να χτιστεί το κτίριο που θα στεγάσει το Αρχείο του Κόμματος.

-- Από την Αδελαΐδα Νοτίου Αυστραλίας, μια ελάχιστη προσφορά για τους αγώνες και τις μεγάλες θυσίες του Κόμματος στα 90 χρόνια, προσφέρουμε 500 δολάρια Αυστραλίας. Συγκεκριμένα, προσφέρουν οι σ/φοι: Ελευθέριος Κουτσούκος 100 δολάρια, Γιάννης Τριανταφυλλίδης 100, Αντώνης Μαρίνος 50, Θεόφιλ. Γρηγοριάδης 100, Τασία Γρηγοριάδου 50.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ