Τετάρτη 31 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΓΑΔΑ
Να απελευθερωθούν οι διαδηλωτές

Την άμεση απελευθέρωση των διαδηλωτών που συνελήφθησαν έξω από την ισραηλινή πρεσβεία προχτές το απόγευμα, τη μέρα δηλαδή που χιλιάδες λαού πορεύτηκαν στην Αθήνα απαιτώντας να σταματήσει το νέο ματοκύλισμα των Παλαιστινίων, πραγματοποίησε χτες, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Πρόκειται για τρεις Σύρους, εκ των οποίων ο ένας παραπέμπεται ήδη σε δίκη, αντιμέτωπος με τον κίνδυνο της απέλασης. Πρόκειται για ένα διαδηλωτή τον οποίο συνέλαβε ειδικός φρουρός, αφού κατέβασε από τον ιστό της - στον προαύλιο χώρο της πρεσβείας - την ισραηλινή σημαία. Για το ίδιο θέμα παρέμβαση στη ΓΑΔΑ είχε κάνει προχτές το απόγευμα και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας.

«Πολύ εύκολα βρήκατε το Σύρο που κατέβασε τη σημαία του Ισραήλ, πολύ δύσκολα βρίσκετε αυτόν που επιτέθηκε στο μαθητή στο Περιστέρι, αυτόν που επιτέθηκε στη συνδικαλίστρια που δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο» τόνισε η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ κατά τη συνάντηση που είχε με τον υποδιευθυντή Κρατικής Ασφάλειας Αττικής Γ. Καλονόμο. Ο οποίος παρέπεμψε την αντιπροσωπεία του Κόμματος σε ανωτέρους του, συμφωνώντας ότι τέτοιες υποθέσεις είναι ζήτημα πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ