Πέμπτη 8 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τελευταίο «αντίο» στον σ. Φ. Γεωργακόπουλο

Το τελευταίο «αντίο» απηύθυναν την περασμένη Δευτέρα, συγγενείς και πλήθος από συναγωνιστές και φίλους που συγκεντρώθηκαν στο Γούμερο Ηλείας, στο μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ, Φώτη Γεωργακόπουλο, ο οποίος πέθανε την Κυριακή από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία, μόλις, 58 χρόνων.

Σκεπασμένος με την κόκκινη σημαία και με τους συντρόφους του από τη ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ τιμητική φρουρά γύρω από τη σορό του, τον αποχαιρέτισε για τελευταία φορά ο Παναγιώτης Γιάνναρος, μέλος του ΝΓ Ηλείας του ΚΚΕ.

«Ο σ. Φώτης υπηρέτησε το Κόμμα από τις αρχές του '80 μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, είτε σαν απλό μέλος του Κόμματος είτε σαν στέλεχος όπου και όταν του ζητήθηκε. Ανθρωπος βαθιά λαϊκός έμεινε προσηλωμένος στο δίκιο του λαού και πάλεψε γι' αυτό με κάθε μέσο και σε όλες τις συνθήκες», επισήμανε το στέλεχος του Κόμματος και υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Από τις πιο χαρακτηριστικές περιόδους της δράσης του αναδείχτηκε η συμβολή του στην προσπάθεια οργάνωσης των πυροπλήκτων της περιοχής, αμέσως μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Τότε ο σ. Φώτης ηγήθηκε της προσπάθειας να διεκδικήσουν καλύτερες μέρες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους οι πυρόπληκτοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ