Κυριακή 18 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ανούσιες κοκορομαχίες...

Μακράν της πολιτικής ουσίας, που αυτή καθαυτή είναι η προωθούμενη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας του ομίλου της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» (ΟΑ) και η απόλυση 8.000 εργαζομένων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ...κοκορομαχούν για το αν τελικά συμμετείχε ή όχι στο διαγωνισμό η «Qatar Airways», όπως είχε ανακοινώσει επίσημα η κυβέρνηση.

Το ...καυτό αυτό θέμα επανέφεραν με συνέντευξη Τύπου οι υπεύθυνοι του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών του ΠΑΣΟΚ, οι Ν. Σηφουνάκης και Χ. Τσιόγκας, ...καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα για τον κατάλογο των υποψήφιων αγοραστών του ομίλου της ΟΑ. Κάνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, είπαν ότι η διάψευση από την πλευρά της «Qatar» αποτελεί γελοιοποίηση για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος για το λόγο αυτό είχε επισκεφτεί το Κατάρ.

Από την πλευρά της κυβέρνησης η απάντηση ήταν αστραπιαία. Ο «χειριστής» της υπόθεσης και σήμερα υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης ...κατακεραύνωσε το ΠΑΣΟΚ, δίνοντας στη δημοσιότητα το έγγραφο εκδήλωσης ενδιαφέροντος της «Qatar». Κάνοντας και αυτός ένα βήμα παραπάνω, εγκαλεί το ΠΑΣΟΚ ότι ζει στο δικό του κόσμο, και καταλήγει: «Η διαδικασία για την ιδιωτικοποίηση της "Ολυμπιακής" συνεχίζεται κανονικά. Αυτό που δε συνεχίζεται κανονικά είναι η λειτουργία του ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ