Τετάρτη 21 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΠΑΜΕ - ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Σταθερά στο πλευρό των Παλαιστινίων

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης καθώς και η συγκέντρωση φαρμάκων και χρημάτων

Νέες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό διοργάνωσαν χτες το ΠΑΜΕ και φορείς του μαζικού κινήματος σε Ηράκλειο, Σάμο και άλλες περιοχές. Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται και η συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού και χρημάτων. Η ανιδιοτελής προσφορά των εργαζόμενων από το υστέρημά τους αποτυπώνεται στην επιστολή που συνοδεύει την κατάθεση 900 ευρώ στο ΠΑΜΕ, από τους εργαζόμενους του ΟΤΕ στο κτίριο της οδού Τροίας, που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό, παραδίδοντας και φαρμακευτικό υλικό.

Η συγκέντρωση υλικού και χρημάτων στην Αθήνα συνεχίζεται στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΜΕ (Εμμανουήλ Μπενάκη 28, τηλ. 210.3301.842), από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Χρήματα συγκεντρώνουν από κοινού η ΕΕΔΥΕ, η ΟΓΕ και η ΕΕΔΔΑ, στο λογαριασμό 11629603975 της Εθνικής Τράπεζας.

Στη Θεσσαλονίκη, το ΠΑΜΕ συγκεντρώνει κουβέρτες και φάρμακα στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Σουρή 2, ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου) κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη και τις ώρες 2 μ.μ. έως 9 μ.μ. Η ΕΔΥΕΘ, το ΠΑΜΕ και οι Σύλλογοι Γυναικών Θεσσαλονίκης συγκεντρώνουν χρήματα στο λογαριασμό 11629603975 της Εθνικής Τράπεζας. Στον Πειραιά η συγκέντρωση χρημάτων και φαρμακευτικού υλικού από το ΠΑΜΕ γίνεται στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου, ύστερα από επικοινωνία με το τηλέφωνο 6947.027.497.

Στην υπόλοιπη χώρα, με πρωτοβουλία ταξικών σωματείων, Εργατικών Κέντρων και άλλων φορέων, φαρμακευτικό υλικό και χρήματα συγκεντρώνονται σε Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λευκάδα, Θεσπρωτία, Νίκαια, Λιβαδειά και Ν. Σμύρνη.

Σήμερα Τετάρτη οι κινητοποιήσεις αλληλεγγύης συνεχίζονται ως εξής:

  • Συλλαλητήριο από την κεντρική πλατεία της Λάρισας διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο του νομού, στις 6.30 μ.μ.
  • Στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση στο δημοτικό θέατρο Κέρκυρας, από την Επιτροπή Ειρήνης και τα σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Οικοδόμων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ισμάτ Σάμπρι, τέως επιτετραμμένος της Παλαιστινιακής Αρχής.
  • Στις 6 μ.μ., το Εργατικό Κέντρο Ρόδου διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης στην πλατεία Κύπρου, όπου θα συγκεντρωθούν φάρμακα και χρήματα.

Την Παρασκευή, 23 Γενάρη, πικετοφορία που θα αρχίσει από την πλατεία Χαλανδρίου πραγματοποιεί η Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου, στις 5.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ