Τετάρτη 28 Γενάρη 2009 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ - ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Ψηλά τη σημαία της αλληλεγγύης

Συνεχίζεται η συγκέντρωση υλικού και χρημάτων στην Αθήνα, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΜΕ (Εμμανουήλ Μπενάκη 28, τηλ. 210.3301.842), από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Χρήματα κατέθεσαν η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, η Ομοσπονδία Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος και Νέοι Καλλιτέχνες.

Χρήματα συγκεντρώνουν από κοινού και η ΕΕΔΥΕ, η ΟΓΕ και η ΕΕΔΔΑ, στο λογαριασμό 11629603975 της Εθνικής Τράπεζας.

Το ιμπεριαλιστικό έγκλημα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας.

Εκδηλώσεις αλληλεγγύης

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Εκδήλωση διοργανώνουν μαζικοί φορείς της Θεσσαλονίκης στις 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας, με ομιλητές τον Σούτκι Ασόκι, πρόεδρο της Παλαιστινιακής Παροικίας Θεσσαλονίκης, και τον Νίκο Ζώκα, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

-- Ο Σύλλογος Οικότροφων Σπουδαστών του ΤΕΙ Χαλκίδας διοργανώνει εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, στις 12 μ., στο αμφιθέατρο του ιδρύματος. Θα μιλήσει ο Α. Φραγκέας, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου διοργανώνει εκδήλωση - συναυλία για την Παλαιστίνη, στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων).

-- Στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης», στα Ταμπούρια, στις 6.30 μ.μ., πραγματοποιείται εκδήλωση με ομιλητές εκπρόσωπο των Παλαιστινίων και τον Δημήτρη Καλτσώνη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και λέκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κορυδαλλού καλεί στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΠΕΑΕΑ (Κουντουριώτου 25) σε εκδήλωση με ομιλήτρια τη δημοσιογράφο Ελένη Μαυρούλη.

Το Σάββατο 31 του Γενάρη, στις 7 μ.μ., διοργανώνεται εκδήλωση στην αίθουσα του Δήμου Δραπετσώνας ΚΕΠΑΦΟΔ (πρώην Πρόνοια), στην Κουντουριώτου, με ομιλήτρια την Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ