Τρίτη 24 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Αποχαιρετισμός στις αντιπροσωπείες των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων

Οι εκπρόσωποι των ξένων αντιπροσωπειών (αριστερά στη φωτό) ενώ ανταποδίδουν το χειροκρότημα των συνέδρων κατά τη στιγμή του αποχαιρετισμού τους
Οι εκπρόσωποι των ξένων αντιπροσωπειών (αριστερά στη φωτό) ενώ ανταποδίδουν το χειροκρότημα των συνέδρων κατά τη στιγμή του αποχαιρετισμού τους
Μετά τη λήξη και του δεύτερου θέματος του Συνεδρίου, το Προεδρείο του Συνεδρίου αποχαιρέτησε τις ξένες αντιπροσωπείες που παρακολουθούσαν τις εργασίες του, σημειώνοντας τα παρακάτω:

«Αγαπητοί σύντροφοι, εκπρόσωποι 90 Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων και Κινήσεων και Εθνικοαπελευθερωτικών Κινημάτων, εδώ τελείωσε και το δεύτερο θέμα του Συνεδρίου μας.

Επειδή οι σ. σύνεδροι θα χρειαστεί να σας αποχαιρετίσουν, στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά θερμά, για τη συμμετοχή στο Συνέδριό μας και στις 12 αγωνιστικές συγκεντρώσεις αλληλεγγύης των Οργανώσεών μας, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το Κόμμα μας εξοπλισμένο και με τις αποφάσεις του 18ου Συνεδρίου, θα δυναμώσει τη διεθνιστική αλληλεγγύη και τον προλεταριακό διεθνισμό.

Σας παρακαλούμε να μεταφέρετε στους συντρόφους και στους λαούς σας, τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς και την αλληλεγγύη των Ελλήνων κομμουνιστών και κομμουνιστριών, στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό, ενάντια στη διεθνή καπιταλιστική κρίση, στην πάλη για την ειρήνη και τον κομμουνισμό.

Καλή παραμονή και καλό ταξίδι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ