Κυριακή 22 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΗΛΠΑΠ
Στάση εργασίας μεθαύριο 12 - 4 μ.μ.

Χωρίς τρόλεϊ για τέσσερις ώρες (12 - 4 μ.μ.) θα μείνει μεθαύριο Τρίτη η Αθήνα. Οι εργαζόμενοι στον ΗΛΠΑΠ τις ώρες αυτές έχουν προγραμματίσει στάση εργασίας και Γενική Συνέλευση.

Η Ενωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ κήρυξε τη στάση εργασίας, καταγγέλλοντας τη διοίκηση της επιχείρησης για αδιάλλακτη και παρελκυστική τακτική στην υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) για το 2000! «Παρά τις σοβαρές μας υποχωρήσεις ως προς τις διεκδικήσεις, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ενωσης, η διοίκηση δείχνοντας πρωτοφανή προκλητικότητα και αδιαλλαξία, θέλει να μας δώσει ψίχουλα, ενώ εξακολουθεί να εφαρμόζει τα εξοντωτικά ωράρια με τις σπαστές βάρδιες των 15 -17 ωρών τη μέρα». Ωστόσο, την ίδια ώρα που η διοίκηση δείχνει αδιαλλαξία και αλαζονεία προς το προσωπικό, πληρώνει αναρίθμητες υπερωρίες σε διευθυντές και σε πρόσωπα που ανήκουν στον περίγυρό της.

Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ καλούν τους αρμόδιους σε ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο, έτσι ώστε από κοινού και μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις να βρεθούν λύσεις το συντομότερο δυνατό, για να αποφευχθεί η αναστάτωση στις συγκοινωνίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ