Τετάρτη 15 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΛΙΟΥ
Εβαλε στο στόχαστρο τις αφίσες του ΚΚΕ

Τη συστηματική αποκαθήλωση των αφισών και των προπαγανδιστικών υλικών του ΚΚΕ στο Ιλιον από τη δημοτική αρχή (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ) καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις Ιλίου. Μάλιστα η δημοτική αρχή έφερε στο δημοτικό συμβούλιο τη διάταξη του υπουργείου για την απαγόρευση της αφισοκόλλησης την οποία και υπερψήφισαν οι παρατάξεις που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, μετά την ψήφιση της απαγόρευσης της αφισοκόλλησης, «ξεκίνησε ένας άγριος διωγμός των αφισών του ΚΚΕ, εμπλέκοντας μάλιστα στα πολιτικά τους σχέδια και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου, εξαναγκάζοντάς τους να κατεβάζουν τις αφίσες και τα πανό του Κόμματος, χωρίς αυτό να είναι αντικείμενο της εργασίας τους».

Στη συνέχεια σημειώνεται πως «όποιο μέτρο κι αν πάρουν, όσο αυταρχικό κι αν είναι δεν θα μπορέσει να στερήσει από το λαό της πόλης μας το δικαίωμα να πληροφορείται τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ. Η άποψη που συνδέει την ποιότητα ζωής με την αποκαθήλωση των αεροπανό και των αφισών λειτουργεί ως πρόσχημα κάλυψης αντιδημοκρατικών πρακτικών» και καταλήγοντας τονίζεται: «Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ΚΚΕ δεν είναι μόνο του. Εχει ακατάλυτους δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία που είναι καρπός της δράσης του και της πρότασής του για τη διέξοδο. Εχουν κάθε δίκιο να ανησυχούν από την απήχηση των θέσεων του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και στη νεολαία. Να είναι σίγουροι ότι αυτή η ανησυχία τους θα μεγαλώνει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ