Τετάρτη 15 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΒ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει την αντικομμουνιστική επίθεση στα γραφεία

Τους βανδαλισμούς με αντικομμουνιστικά συνθήματα, την περασμένη Παρασκευή τα ξημερώματα στα γραφεία της, καταγγέλλει σε σχετική ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Βάσης Χολαργού του ΚΚΕ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΟΒ Χολαργού του ΚΚΕ, έχει ως εξής:

«Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς στα γραφεία μας, που έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Απρίλη, από αντικομμουνιστικούς και προβοκατόρικους μηχανισμούς.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να καταδικάσουν τέτοιες πρακτικές, που έχουν στόχο το λαϊκό κίνημα και όχι μόνο το ΚΚΕ. Τέτοιες ενέργειες τις πυροδοτεί η γενικότερη αντικομμουνιστική εκστρατεία, η οποία εξελίσσεται στην Ευρώπη και στη χώρα μας, με στόχο την παραχάραξη της ιστορίας, την κατασυκοφάντηση των λαϊκών αγώνων και του σοσιαλισμού.

Προειδοποιούμε κάθε αντικομμουνιστικό και προβοκατόρικο στοιχείο ότι θα μας βρει μπροστά του, θα αντιπαλέψουμε κάθε αντικομμουνιστική επίθεση και προπαγάνδα.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τη δράση μας πιο αποφασιστικά για την οργάνωση της λαϊκής πάλης, για την αντεπίθεση του εργατικού λαϊκού κινήματος, για την καταδίκη της αντιδραστικής, αντιλαϊκής στρατηγικής του ευρωμονόδρομου και των στηριγμάτων του, για το δυνάμωμα του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ