Τετάρτη 22 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Αλλαγή» σκηνικού με φθαρμένα υλικά

«Μπορούμε και θα ανατρέψουμε το σκηνικό στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον Κόσμο (...) Πρώτ' απ' όλα όμως πρέπει να ανατρέψουμε το σκηνικό στο πανεπιστήμιο. Να σταθούμε στο πλευρό της σπουδάζουσας νεολαίας των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο τη μάχη των φοιτητών και των σπουδαστών της Αριστερής Ενότητας στις φοιτητικές εκλογές της 13ης Μάη. Η νίκη του φοιτητικού κινήματος της Αριστεράς θα βάλει τη σφραγίδα της και στη νίκη για τις ευρωεκλογές».

Τα παραπάνω, όπως καταγράφονται στην «Εποχή», σημειώνει με περισσό κομπασμό, ο Γ. Θεωνάς κατά το κλείσιμο των εργασιών της 2ης πανελλαδικής σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ. Μα, για ποια «ανατροπή», ποιου «σκηνικού» μπορεί να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ... Οταν οι δυνάμεις του, που είναι έτσι κι αλλιώς ανύπαρκτες στα πανεπιστήμια, δεν είναι παρά μέρος ενός συνονθυλεύματος που πάει όπου φυσάει ο άνεμος... Οταν οι προτάσεις και οι θέσεις του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά αντιγραφή, προς το ...κομψότερο, των ίδιων αντιδραστικών θέσεων ενάντια στις οποίες παλεύει το φοιτητικό κίνημα... Οταν οι δυνάμεις του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ έχουν βάλει την υπογραφή τους σε αντιδραστικά ευρωδημιουργήματα που αφορούν την Παιδεία και όχι μόνο...

Οι φοιτητές έχουν γνώση και των θέσεων και της τακτικής και της διπρόσωπης στάσης του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και των δυνάμεών του στα πανεπιστήμια. Είναι μια παραλλαγή της ίδιας μαύρης και άραχνης πολιτικής που στρέφεται ευθέως ενάντια στη νεολαία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ