Πέμπτη 7 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Περιοδείες και εκδηλώσεις στις σχολές

Με εκδηλώσεις και περιοδείες σε σχολές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ σε όλη τη χώρα, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ απευθύνονται στους φοιτητές και σπουδαστές καλώντας τους μπροστά στις δυο εκλογικές μάχες που έχουν μπροστά τους (φοιτητικές εκλογές στις 13 Μάη και ευρωεκλογές στις 7 Ιούνη) να στείλουν μήνυμα αντεπίθεσης, απειθαρχίας και ανυπακοής.

Το πρόγραμμα αυτών των δραστηριοτήτων αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα Πέμπτη
  • Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στις 12 το μεσημέρι, περιοδεία του Γιάννη Πρωτούλη, μέλους της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στη Φυσικομαθηματική Αθήνας, στη 1 μ.μ., περιοδεία της Αλεξάνδρας Μπαλλού, υποψήφιας ευρωβουλευτή.
  • Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο «Δάκαρη», εκδήλωση με θέμα «Υπάρχει άλλος δρόμος για τη νεολαία, της ανυπακοής, ρήξης, ανατροπής», με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στο ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης, στη 1.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα 5 της ΣΔΟ, εκδήλωση με θέμα «ΕΕ και ο ρόλος της στη διάλυση της Ανώτατης Εκπαίδευσης», με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.
  • Στην Κτηνιατρική Καρδίτσας, στις 10 π.μ., περιοδεία και συναντήσεις με καθηγητές και φοιτητές, του πανεπιστημιακού Πασχάλη Μολυβδά, υποψηφίου βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Στο ΤΕΙ Καρδίτσας, στις 12 το μεσημέρι, περιοδεία και συναντήσεις με καθηγητές και σπουδαστές, του πανεπιστημιακού Πασχάλη Μολυβδά, υποψηφίου βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Στο Βόλο, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Σαράτση-Θόλος, εκδήλωση με θέμα «Οι μονόδρομοί τους φέρνουν κρίσεις, λιτότητα, ανεργία! Απειθαρχία στην ΕΕ! Με το ΚΚΕ στην Αντεπίθεση», με ομιλητή τον Θοδωρή Λιάπη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στο ΤΕΙ Χαλκίδας, στις 2 μ.μ., στο μεγάλο αμφιθέατρο, εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στο ΤΕΙ Λαμίας, στις 12 το μεσημέρι, εκδήλωση με ομιλητή τον Αντώνη Κούκουρα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
Αύριο Παρασκευή
  • Στο ΤΕΙ Αθήνας, στις 9 π.μ., περιοδεία του Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλου, μέλους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιου ευρωβουλευτή.
  • Στη Μυτιλήνη, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στις 9 μ.μ., στο αμφιθέατρο Παπαρίσβα, εκδήλωση με θέμα «Η νεολαία έχει κάθε συμφέρον να ακολουθήσει το δρόμο της απειθαρχίας, ανυπακοής και ρήξης», με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στην Κέρκυρα, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στη 1 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Ιστορικού, εκδήλωση με θέμα «Υπάρχει άλλος δρόμος για τη νεολαία, της ανυπακοής, ρήξης, ανατροπής», με ομιλητή τον Τάκη Τσίγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στα Χανιά, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Β1008, εκδήλωση με θέμα «Στην κρίση τους απαντάμε με οργάνωση, ρήξη, ανατροπή», με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις σε σχολές στην Αττική (2013-10-30 00:00:00.0)
Δραστηριότητες των Οργανώσεων της ΚΝΕ (2012-03-13 00:00:00.0)
Πλατιά συζήτηση για την οργάνωση του φοιτητικού - σπουδαστικού κινήματος (2011-04-05 00:00:00.0)
Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ στις σχολές (2008-04-03 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις σε σχολές (2006-03-29 00:00:00.0)
Πλήθος εκδηλώσεων από την ΚΝΕ (2003-11-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ