Πέμπτη 3 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2008
Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ στις σχολές

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις σε σχολές των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, όπου παρουσιάζουν και συζητούν την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται:

Σήμερα Πέμπτη

-- Στο ΤΕΙ Λαμίας. Θα μιλήσει ο Θ. Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Πολυτεχνείο Χανίων, στις 2 μ.μ. (ξύλινο αμφιθέατρο). Θα μιλήσει ο Μ. Παπαδόπουλος, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Μυτιλήνη, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Θα μιλήσει ο Κ. Παπασταύρου, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αλλες εκδηλώσεις σήμερα

-- Στο ΤΕΙ Χαλκίδας, στις 12.30 το μεσημέρι, στο μεγάλο αμφιθέατρο, για τις πολιτικές εξελίξεις θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

-- Στην Κόρινθο, στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει για τις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και τις θέσεις του ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του Κόμματος.

Ο Γραμματέας της ΚΝΕ

Ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Πρωτούλης, περιοδεύει σήμερα Πέμπτη στη Βόρεια Ελλάδα. Το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

Στις ΣΕΡΡΕΣ: Στις 11.30 το πρωί, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου, στο μικρό αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ Σερρών. Στις 12.30 το μεσημέρι, θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, στο μικρό αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ Σερρών. Στις 3.15 το μεσημέρι, θα περιοδεύσει στον ΟΑΕΔ Σερρών.

Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στις 6.30 το απόγευμα, θα κάνει περιοδεία στα νυχτερινά σχολεία «Ευκλείδης» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με την περιοδεία αυτή εγκαινιάζεται η καμπάνια της ΚΝΕ στα νυχτερινά σχολεία, με σύνθημα «Δώσε δύναμη στον αγώνα για μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα. Οργανώσου στην ΚΝΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ