Πέμπτη 3 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2008
ΚΟΖΑΝΗ
Δώστε απάντηση στις εκλογές

Στους σπουδαστές του ΤΕΙ μίλησε η Ε. Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

«Οι φοιτητικές εκλογές, με την υπερψήφιση της Πανσπουδαστικής, της παράταξης που είναι με την ανατροπή, πρωτοστατεί στους αγώνες, στην ανάπτυξη του φοιτητικού κινήματος και στην ενίσχυση των αντιιμπεριαλιστικών - αντιμονοπωλιακών του χαρακτηριστικών, πρέπει να δώσουν και αυτές ένα μήνυμα στα κόμματα και τις παρατάξεις της υποταγής, του συμβιβασμού».

Αυτά τόνισε στην ομιλία της χτες στα ΤΕΙ Κοζάνης η Ε. Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, παρουσιάζοντας στους σπουδαστές την πολιτική πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ. Απευθυνόμενη σε ένα ιδιαίτερα ζωντανό ακροατήριο, κάλεσε τις νέες και τους νέους να δώσουν μια απάντηση στην κυβέρνηση που λέει ότι οι ψήφοι της ΔΑΠ δείχνουν τη μαζική έγκριση της πολιτικής της από τους φοιτητές. Αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, που συναγωνίζεται την κυβέρνηση στις αντιδραστικές θέσεις και στη θυγατέρα την ΠΑΣΠ που «στοχεύει τάχα αριστερά», στο ΣΥΝ που σφετερίζεται τους αγώνες και γλείφει τους νέους, αλλά και στα ΕΑΑΚ για το μικροαστικό «ψευτοεπαναστατιλίκι» και τον αντικομμουνισμό τους, όπως ανέφερε.

Η Ε. Μηλιαρονικολάκη σημείωσε και τα παρακάτω:

«Πρώτοι στο στόχαστρο της πολιτικής των "αλλαγών" και των "μεταρρυθμίσεων" είστε εσείς οι νέοι, είτε σπουδάζετε, είτε εργάζεστε, είτε κάνετε και τα δύο μαζί, όπως πολλοί ανάμεσά σας είναι αναγκασμένοι να μπουν πρόωρα στις δυσκολίες της ζωής, μία και ειδικά στα ΤΕΙ η συντριπτική πλειοψηφία είστε παιδιά λαϊκών ανθρώπων, μισθοσυντήρητων, φτωχών επαγγελματιών και αγροτών, παιδιά δηλαδή όλων εκείνων που παράγουν τον πλούτο χωρίς να μπορούν να τον απολαύσουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ