Σάββατο 16 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009

Το ΚΚΕ, το δικό τους Κόμμα, «το τιμημένο Κόμμα της εργατιάς», όπως οι ίδιοι το αποκαλούν, την πρωτοπόρα τους δύναμη που οδηγεί τους αγώνες τους και που φέρει τη σφραγίδα σε όλες τις κατακτήσεις που έχουν αποσπάσει με σκληρούς αγώνες, ακόμα και με αίμα, υποδέχτηκαν χτες το πρωί οι εργατοτεχνίτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, καλωσορίζοντας με μαζική συγκέντρωση την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε ένα από τα μεγαλύτερα καρνάγια, τα «Ελληνικά Ναυπηγεία Περάματος ΑΕ».

Οι δεσμοί που συνδέουν το ΚΚΕ με τους εργάτες της Ζώνης είναι ακατάλυτοι και ατσαλωμένοι μέσα από τις σκληρές ταξικές μάχες των εργατών ενάντια στο εφοπλιστικό κεφάλαιο, στο κύκλωμά του και την πολιτική των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ευρωπαϊκής Ενωσης που το στηρίζει. Και εκεί ακριβώς αναφέρθηκε η Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας: «Εσείς έχετε μία μεγάλη πείρα και αυτή η πείρα χρειάζεται να επιστρατευτεί μπροστά στην κάλπη των ευρωεκλογών». Και ξεκαθάρισε ότι οι αγωνιστικές παραδόσεις του κλάδου, τα θύματα που μετράει από τα εργοδοτικά εγκλήματα, δεν επιτρέπουν τα πλαστά διλήμματα στις 7 του Ιούνη, «Καραμανλής ή Παπανδρέου», «ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ». Στη Ζώνη η ψήφος πρέπει να είναι στο ΚΚΕ.

Την Αλέκα Παπαρήγα συνόδευαν προεδρεία συνδικάτων της Ζώνης, η Ελ. Παντελάκη, γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος Γ. Τούσσας, ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ, και ο Ι. Πατσιλινάκος, πρώην δήμαρχος Περάματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ