Κυριακή 17 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ερτζιανές αντιΚΚΕ κορώνες Πάγκαλου...

ΚΚΕ: Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.

Πιστός στο ρόλο που του ανατέθηκε και ευχαρίστως ανέλαβε να παίξει σε βάρος του ΚΚΕ ο Θ. Πάγκαλος εμφανίστηκε την Παρασκευή στο ραδιοφωνικό σταθμό «City» στην εκπομπή του, επικροτούμενος φυσικά απ' τον συμπαρουσιαστή Στ. Μάνο.

Μάλιστα, επιχείρησε να εμφανιστεί και σαν ...θύμα, ισχυριζόμενος ότι ...αμύνεται απέναντι σε «χυδαία υπονοούμενα» σε βάρος του από το «χυδαίο έντυπό τους, τον Ριζοσπάστη». Τα ψεύδη και τις συκοφαντίες σε βάρος του ΚΚΕ τα «βάφτισε» σαν «πολιτική κριτική», συμπληρώνοντας πως δέχεται ότι «υπάρχει κάποιος που έχει άσυλο και ετεροδικία και δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο πολιτικής κριτικής», ενώ είχε και το θράσος να πει ότι «θα ήταν καλό για όλους αντί να ασχολούμαστε με μηνύσεις και προσφυγές, να ασχοληθούμε με την ουσία των προβλημάτων»!!!

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αφού ξανά δήλωσε ότι στην υπόθεση «Γερμανός» υπάρχει σκάνδαλο, έκανε το άσπρο - μαύρο, λέγοντας ότι το ΚΚΕ «αντί να κάνει κάτι εναντίον της ΝΔ που είναι ο αυτουργός του σκανδάλου ας κάνει μήνυση σε μένα. Ο καθένας τοποθετείται ανάλογα με τις επιλογές του. Αντί να ταχτεί υπέρ της αποκάλυψης του σκανδάλου τάσσονται εναντίον αυτού που θεωρεί ότι πρέπει να αποκαλυφθεί»! Προφανώς τίποτα δεν έχει ακούσει ο κ. Πάγκαλος από τις τόσες και τόσες τοποθετήσεις του ΚΚΕ για τη συγκεκριμένη υπόθεση, στην οποία ο ίδιος το εμπλέκει θέλοντας να υπηρετήσει σκοπιμότητες.

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ υπογραμμίζει για την υπόθεση «Γερμανός»:

«Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ήταν σαφέστατη στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου ("REAL FM"): Προβληματιζόμαστε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά των Θ. Παγκάλου και Γ. Καρατζαφέρη. Αν υπάρχει στοιχειώδης εντιμότητα να βγουν να δώσουν στοιχεία και το ποσοστό των μετοχών που ισχυρίζονται ότι το ΚΚΕ είχε ή έχει στην εταιρεία "Γερμανός". Να δώσουν στοιχεία, γιατί αυτό αποτελεί συκοφαντία κατά του ΚΚΕ.

Διαστρεβλώνοντας ο Θ. Πάγκαλος αυτή την τοποθέτηση, υποστήριξε στο ραδιόφωνο "City" ότι εκείνος τάσσεται υπέρ της διερεύνησης της υπόθεσης "Γερμανός", ενώ το ΚΚΕ όχι!

Επαναλαμβάνουμε: Να διερευνηθεί σε όλο το βάθος η υπόθεση. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Το ΚΚΕ δεν είχε, δεν έχει στη "Γερμανός" ούτε μισή μετοχή. Οποιος υποστηρίζει το αντίθετο, οφείλει να φέρει στοιχεία. Διαφορετικά, υπάρχει και ο δρόμος της δικαιοσύνης. Δε φοβόμαστε τίποτα, κανείς δεν μπορεί να μας εκβιάσει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ