Κυριακή 17 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καθείς εφ' ω ετάχθη

Απολύεται για τις πεποιθήσεις του ο κόσμος; Πού το είδατε αυτό; Τα παραπάνω αναρωτήθηκε χτες ο Οικονόμου, ένας εκ των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ, «Πρώτη Γραμμή» όταν η βουλευτής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, υπενθύμισε τις διώξεις που έχουν γίνει σε βάρος ανθρώπων που ενίσχυσαν οικονομικά το ΚΚΕ, αιτιολογώντας γιατί δε δίνει το ΚΚΕ στη δημοσιότητα τα ονόματα των ανθρώπων του μόχθου που το ενισχύουν οικονομικά από το υστέρημά τους.

Αλλά ήταν αποφασισμένοι οι παρουσιαστές να βαδίσουν στο δρόμο της λάσπης που χάραξε το ΠΑΣΟΚ με πρωτοστάτη τον Πάγκαλο. Γι' αυτό και εκφράστηκε η παραπάνω απορία από στόμα δημοσιογράφων που υποτίθεται ότι η ίδια τους η δουλειά είναι να παρακολουθούν, να καταγράφουν και να αναπαράγουν την επικαιρότητα, αντί να κάνουν «γαργάρα» τις ειδήσεις που δε «βολεύουν» το κεφάλαιο. 'Η μήπως δεν άκουσαν τίποτα για το φιρμάνι Σανιδά που ονομάζει «τελεσθέντα εγκλήματα» τις κινητοποιήσεις ενάντια στην απόλυση εργαζόμενου φοιτητή στα «Τζάμπο» επειδή συμμετείχε σε απεργία και αρνήθηκε να εξαγοραστεί; Αυτό δεν είναι δίωξη ενάντια στους εργαζόμενους που πεποίθησή τους είναι ο δρόμος της ταξικής πάλης;

Αν τους ενδιαφέρει πραγματικά η επικαιρότητα, ας ξεφυλλίζουν και τον «Ριζοσπάστη» το πρωί, να ενημερωθούν για τα δεκάδες περιστατικά απόλυσης, εκβιασμού ή τρομοκρατίας που βιώνουν οι εργαζόμενοι και ιδιαίτερα οι νέοι στους χώρους δουλειάς, αντί να σχολιάζουν τις ημίγυμνες στα «καλλιστεία» της «Απογευματινής»... Αλλά είπαμε. Καθείς εφ' ω ετάχθη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ