Τρίτη 14 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε ΑΕΙ και ΤΕΙ σε όλη τη χώρα με πλούσια θεματολογία και ενδιαφέρον για φοιτητές και σπουδαστές.

«Τάσεις και εξελίξεις στην ελληνική οικονομία», είναι το θέμα της συζήτησης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων, σήμερα στη 1 το μεσημέρι, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Λίγο νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, η ΚΝΕ διοργανώνει συζήτηση με θέμα «ο ρόλος του δασκάλου στο ενιαίο 12χρονο δημόσιο και δωρεάν σχολείο», με τη συμμετοχή του Γιώργου Μωραΐτη, μέλους του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ και μετά θα ακολουθήσει συναυλία από ερασιτεχνικό συγκρότημα.

Επίσης, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, η ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση στο αμφιθέατρο της ΣΔΟ ΤΕΙ Σερρών, αφιερωμένη στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και στη σημερινή πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, όπου θα γίνει και παρουσίαση των Θέσεων για το 16ο Συνέδριο του Κόμματος.

Αύριο Τετάρτη, ξεκινάει το διήμερο σχετικών εκδηλώσεων της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπου η πρώτη μέρα θα είναι αφιερωμένη στο συνέδριο του Κόμματος και η δεύτερη στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και ιδιαίτερα στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού. Επίσης, αύριο, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα, θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση αφιερωμένη στην παιδεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ