Τρίτη 3 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΑΚΕ ΓΙΑ «STAGE»
Ανυπόστατοι ισχυρισμοί

Nα βρει συνένοχους ψάχνει ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός, που εδώ και πάνω από δέκα χρόνια προσυπογράφει και στηρίζει την πολιτική γενίκευσης των ελαστικών μορφών εργασίας, μεταξύ αυτών και τα «stage».

Χτες ο Φ. Ταυρής, στέλεχος της ΔΑΚΕ και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ, με ανακοίνωσή του ισχυρίστηκε ότι υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις του ΔΣ του ΛΑΕΚ για έγκριση προγραμμάτων «stage», απ' ολες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις. Στην προσπάθειά του αυτή, καταφεύγει σε λαθροχειρίες, όταν είναι γνωστό σε όλους ότι το ΠΑΜΕ έχει πάντα καθαρή θέση ενάντια στην ανασφάλιστη εργασία. Οταν με κάθε τρόπο, και με διαδηλώσεις παλεύει τώρα μια δεκαετία για να καταργηθεί το αίσχος των «stage».

Αποκαθιστώντας την αλήθεια ο Π. Πολυμενάκος, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΛΑΕΚ και στέλεχος του ΠΑΜΕ, απαντώντας στους ανυπόστατους ισχυρισμούς του στελέχους της ΔΑΚΕ σημειώνει: «Το ΠΑΜΕ ήταν και είναι πάντα υπέρ της κατάργησης των "stage" και όλων των ευέλικτων μορφών απασχόλησης. Παλεύει για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους. Αυτή τη θέση εξέφραζα και εγώ προσωπικά στις συνεδριάσεις του ΔΣ του ΛΑΕΚ. Οι ισχυρισμοί του εκπροσώπου της ΔΑΚΕ, Φ. Ταυρή, που στοχεύουν και στη συκοφάντηση του ΠΑΜΕ, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ψευδείς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ