Τρίτη 3 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ολοι σήμερα στο παμπειραϊκό συλλαλητήριο

Στις 6.30 στον Ηλεκτρικό Σταθμό

Με πολύμορφες παρεμβάσεις, οι ταξικές δυνάμεις του Πειραιά δίνουν τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή για την προετοιμασία του σημερινού συλλαλητηρίου που διοργανώνει η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ, στις 6.30 το απόγευμα, ώστε να βουλιάξει από εργατόκοσμο η πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού όπου έχει καθοριστεί το αγωνιστικό ραντεβού.

Χτες, περιοδείες και εξορμήσεις έγιναν στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ στο Ικόνιο, στη Ζώνη αλλά και σε πολυκαταστήματα, υπηρεσίες όπως ο ΟΑΕΔ, με τις ταξικές δυνάμεις να τονίζουν ότι ο συντονισμός της πάλης αποκτά επείγοντα χαρακτήρα, προβάλλοντας τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που κριτήριο θα έχει τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων. Ανάγκη που επιβάλλουν εξελίξεις όπως η παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ, οι άμεσες απειλές που αυτή γεννά για τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη της οποίας, η νέα επιχείρηση ξεπουλήματος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, του οποίου ολόκληρο το προσωπικό - περίπου 1.400 εργαζόμενοι - βρίσκονται στον αέρα.

Στο κάλεσμα της Γραμματείας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, χτες ανταποκρίθηκε και το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ