Τετάρτη 4 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΟΥΒΑ
Ενας καταπληκτικός τουριστικός προορισμός

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα παρουσιάστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην έδρα της Κουβανικής Πρεσβείας ορισμένες πτυχές των τουριστικών προτάσεων που εκθέτει η Κούβα προς τους Ελληνες, για την παραπέρα ανάπτυξη των σχέσεων των δύο λαών.

Τους παραβρισκόμενους από τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους καλωσόρισε ο Κουβανός πρέσβης, Ερμες Ερέρα Ερνάντες και ειδικά για την περίσταση, παρών στην παρουσίαση ήταν ο διευθυντής του Γραφείου Τουρισμού της Κούβας στην Ευρώπη, Χοσέ Αντόνιο Σερκέρα Ερνάντες.

Ακολούθησε προβολή του τουριστικού προϊόντος της Κούβας, με τις καταπληκτικές παραλίες, τα πολλά νέα ξενοδοχεία, τη μοναδική φιλοξενία και ευχάριστη διάθεση των Κουβανών.

Ο εκπρόσωπος του τουρισμού της Κούβας σημείωσε πως οι Ελληνες που επισκέπτονται την Κούβα επιδιώκουν την άμεση επαφή με τον κουβανικό λαό, αλλά και τη γνωριμία με την ιστορία της χώρας. Για το λόγο αυτό, τόνισε ότι φέτος, στα πλαίσια των γιορτασμών για τα 50 χρόνια της Νίκης της Επανάστασης, επιδιώκεται να διοργανωθούν τουριστικά προγράμματα με συγκεκριμένες επισκέψεις σε ιστορικές τοποθεσίες, όπως είναι η Σάντα Κλάρα, το Σαντιάγκο ντε Κούμπα κ.ά. που να γίνουν μια αφορμή για τη βαθύτερη γνωριμία με την πλούσια ιστορία της χώρας.

Παρών στην ειδική αυτή παρουσίαση ήταν και ο υπεύθυνος για προξενικά ζητήματα του υπουργείου Εξωτερικών της Κούβας, Ουλίσες Αράνς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ