Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Στην υγειά τους...

Χτες έφτασε στις εφημερίδες ανακοίνωση της «Εμβιοϊατρικής», που έχει ήδη δύο διαγνωστικά κέντρα και, ταυτόχρονα, ετοιμάζει μια ολόκληρη αλυσίδα.

Η ανακοίνωση έχει τίτλο «"Στην υγεία μας", από την "Εμβιοϊατρική" στο Μαρούσι» και αρχίζει ως εξής: «"Στην υγεία μας" ήταν η ευχή που επαναλαμβανόταν όλο το βράδυ στα επίσημα εγκαίνια του Πρότυπου Διαγνωστικού Κέντρου "Εμβιοϊατρική", που άνοιξε τις "πύλες" του και στο Μαρούσι σ' ένα υπερσύγχρονο κτίριο 900 τετραγωνικών μετά την επιτυχία του αντίστοιχου κέντρου της οδού Μιχαλακοπούλου». Βρέθηκαν εκεί αρκετοί επώνυμοι, όπως βουλευτές απ' το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και στο «τέλος της βραδιάς οι επώνυμοι ουρανίσκοι γεύτηκαν τα πλούσια εδέσματα του μπουφέ και ήπιαν στην "υγεία μας" και στις επιτυχίες της Εμβιοϊατρικής», όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Γιατί να μην πιουν στην υγειά τους; Μήπως δε θα βρουν πελάτες, όπως λένε τους ασθενείς;

Κι ύστερα, έτοιμο έχει ουσιαστικά η κυβέρνηση τον «μεγάλο πελάτη», τον Οργανισμό Διαχείρισης Πόρων της Υγείας (ΟΔΙΠΥ), που «θα "αγοράζει" υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και νοσοκομειακής φροντίδας υγείας για τους δικαιούχους του από το ΕΣΥ και τον ιδιωτικό τομέα», όπως αναφέρεται στο σχετικό κυβερνητικό σχέδιο.

Αλίμονο στον πολίτη, που θα πληρώνει την αρρώστια του και τα μεθεόρτια...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ