Πέμπτη 3 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Οικονομική εξόρμηση Δεκέμβρης 2009 - Γενάρης 2010
Χιλιάδες κόκκινα μεροκάματα για το Κόμμα

Η αναμνηστική κάρτα της Αχτίδας Υπηρεσιών της ΚΟΑ
Η αναμνηστική κάρτα της Αχτίδας Υπηρεσιών της ΚΟΑ
Ιδιαίτερη συμβολή στην επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης έχει, ανάμεσα σε άλλα, η προσφορά του κόκκινου μεροκάματου από τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, από τους φίλους και τους οπαδούς του ΚΚΕ. Είναι το μεροκάματο που πάει στο Κόμμα και το δυνάμωμά του, για την ανάπτυξη της πάλης του, για τη λαϊκή αντεπίθεση. Ηδη, από την προχτεσινή πρώτη μέρα της οικονομικής εξόρμησης, η ΚΟΑ υπολογίζει ότι περισσότερα από 1.000 μέλη του Κόμματος, της ΚΝΕ, οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ έδωσαν το κόκκινο μεροκάματό στο Κόμμα.

Το κόκκινο μεροκάματο έχει τεράστια αξία γιατί αποτελεί έκφραση της στάσης των ίδιων των μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ απέναντι στην αναγκαιότητα οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ από την ίδια την εργατιά, από το ίδιο του το αίμα. Καταγράφεται και με αυτόν τον τρόπο η προσωπική συμβολή του κάθε μέλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε αυτήν την σημαντική μάχη του Κόμματος.

Στην κατεύθυνση αυτή, αρκετές Αχτιδικές Επιτροπές της ΚΟΑ έχουν εκδώσει μια αναμνηστική κάρτα για τους συντρόφους που προσφέρουν κόκκινο μεροκάματο, καταδεικνύοντας ακριβώς τη σημασία που δίνει το Κόμμα σε αυτήν την κίνηση. Οπως σημειώνεται στη σχετική κάρτα της Αχτίδας Υπηρεσιών: «Ο Λένιν στα κόκκινα Σάββατα... Ο κομμουνιστής σήμερα, το κόκκινο μεροκάματο για το Κόμμα...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ